Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin5 S1 [Dedyk]

Sacon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pierdol pierdol... W grze dropi kurwa raz na ruski rok. 10 wiedźm + i 0 dropu... I nie pierdol mi że nie jest serwer pod is bo jest. Jakoś inne serwery nie mają w is eq i mają na dedyka. A wy macie wyjebane all ulepszacze w is, bronie, zbroje... . Wasz serwer to była chujnia, jest chujnia i będzie chujnia.

fs_pc.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

PAMIĘTAJCIE METIN5 TO ŚCIERWO NAJWIĘKSZE JAKIE MOŻE BYĆ SERWER TYLKO STOI W CELACH ZAROBKOWYCH A TOBIE DOMKIS NIE POMOGĄ KOLEJNE SERWERY BO JAK SIĘ LUDZIE DOWIEDZĄ ZE TO TWOJ TO GAME OVER

Opublikowano

Dosłownie KAŻDY serwer jest dla kasy taka prawda, ale na większości administracja się stara umilić grę i interesuje się więc dlatego na nich gramy nie mówiąc o fabule i stworzeniu serwera tak ?

Osobiście METIN5 już dawno stracił swoją dobrą opinię za dużo tych poziomów i nowości nie polecam ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się z panami wyżej, server był dobry kiedyś. Teraz, żeby zrobić samemu eq jakieś dobre to trzeba dropić po pare godzin dziennie z miesiąc, drop jest zerowy. Tyle zbroi broni, że nie wiadomo która jest lepsza, a co za tym idzie nie wiadomo która zrobić/kupić. Ogólnie może człowieka szlak trafić, zrobi się zbroje, a tu koleś pokazuje, że ma lepszą...

Mój szef zawsze powiadał - Zgolić jaja i do przedszkola :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś się tu nieźle grało, nie wiem jak teraz.

A tak wgl. to co Wy pierdolicie o tym Is'ie? No raczej, że zależy im na kasie. Wkładają w ten serwer dużo czasu i nerwów, to chyba im się należy, co nie? Przykład :

Harujecie ciężko w firmie. Codziennie sprawozdania, raporty i te inne bzdety. Nie chcielibyście dostawać za to pieniędzy? Trochę ogaru...

50 postów - jest

100 postów - jest

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam, nie musze podawać powodu ^ ^ wiem swoje co tam jest i co tam sie dzieje, tyle mi wystarczy, chcecie hejtujcie, grajcie sobie tam wasza sprawa, ale jak nie chcecie stracic czasu, nie grajcie tyle ;3

sygna1.png

Opublikowano

Grałem.Byłem tam Grafikiem.

Teraz już tam moje stopa nie postawi się.

Tyle dzieci ma dostęp do bazy:

banują,dają se GM/max lv.

Praktycznie to już koniec Metin5.

Kiedyś przyznam był dobrym serwerem,ale te czasy minęły dawno temu.

Osobiście grałem od początku serwera.

A teraz zbanowali mi xNik i inne.

To parę słów prawdy o tym serwerze.

@EDIT

Tak Domiś,Niraya,Quarel(Messi) wrąbali się do bazy Metina.

rpahaelll.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@UP

Okej na twoje życzenie zaraz bedzie reset całęgo serwera sprzed 2 i pół roku i bedzie to co kiedys ok?<lol2>

Ale pamietaj ,,musisz grac <lol2>

Wiesz wiele osób by chciało tego resetu i cofnięcia tych zmian. Nie tylko on...

Opublikowano

Nie polecam, zabrano mi GM bez powodu, usunięto uprawnienia wszystkim z teamu.

Parę osób miało dostęp do bazy, o czym przekonałam się, dostając perma od zwykłej graczki.

Serwer i tak padnie, chociaż grałam na nim od półtora roczku.

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...