Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy Combat Arms zmierza w dobrą stronę?

Enzil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

combat arms juz schodzi na psy no i co z tego ze ciagle cos dodaja jak i tak w kazdym updatcie cos zjebia az chcialo by sie pograc w bete combat arms to byla gra a nie jak teraz w srode dochodza 2/3 eventy z tego zawsze wiekszosc za nx co to za gra nexon juz nie mysli o graczach tylko o kasie nic wiecej

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

@ wilku95

No szkoda tylko że gdyby nie te eventy za nx, byś sobie w tą grę nie pograł. W sumie to się zgadzam z tym że jest więcej nx eventów, bo z jakiej racji osoby które nx nie kupują mają mieć to samo co osoby które kupują je

co jakiś czas. Owszem powinni robić np. dwa eventy ( jeden dla tych którzy kupują nx, np wyceny itp albo jakieś itemy na dłuższy czas, i dla tych którzy nie kupują, eventy w których możesz zdobyć jakieś bronie na tydzień czy coś)

Zresztą wszystko co potrzebne do grania jest dostępne za gp, więc nie ma co tu płakać.

@ TOPIC

Ja np. jestem zadowolony z tego że jakiś czas temu przenieśli serwery, od tego czasu są mniejsze lagi i o wiele mniej crashy.

Nowy FT właśnie jest bardzo dobrym pomysłem. Porównajcie sobie Labs z HQ. Jak na HQ nie masz miniguna to za dużo nie pograsz. A na labs weźmiesz tego robota i nie musisz wydawać kasy na speca i miniguna.

Assasyn być może trochę przesadzili z tą klasą, ale mi to nie przeszkadza. Te kusze są ogólnie słabe ( no może ta wybuchowa może ci trochę humor zepsuć). Więc też nie ma co płakać.

Hakerzy no niestety tego się wyplenić nie da i tyle w tym temacie. Skoro jesteście tacy mądrzy to proszę bardzo napiszcie do nexona i wytłumaczcie jak to zrobić.

Jedyna rzecz jaka jest najbardziej denerwująca w tej grze to ludzie :) Wyzywają cię za to że ich zabiłeś itp. itd. kickają za nic :(

Spec od małego lvla na początku też myślałem że to debilny pomysł. Ale jak tak pomyśleć dłużej to co nam przeszkadza spec na małym lvlu który nie może nic na niego kupić + jest wolniejszy od ciebie o 50%.

No i przegięli z tym exp na FT :( Trochę to nie sprawiedliwe że ja np. spędzę 5 godzin przed kompem i na zwykłych eli pro, S&D czy elimination wbije max 12k expa, a taki koleś który gra przez ten czas FT wbije 80k. W ten sposób tworzą się elite abuser. Wchodzi taki 12-14 latek, nawala całymi dniami FT bo uważa że jak będzie miał wysoką rangę to będzie "PRO". Wbija powiedzmy tego majora2 ( dostaje elite moda na perma)

robi rooma, dostaje baty jakby był rekrutem, widzi że ktoś ma staty np. 12-2 i już leci kick bo uważa że to hacker -.- . Powinni albo zmniejszyć exp na FT albo zwiększyć na zwykłych trybach. ( NIE WSZYSCY LUBIĄ NAPIERDALAĆ FT ! ) :)

Podsumowując. Gra się rozwija i to dobrze. Nexon ma fajne pomysły i co jakiś czas urozmaica rozgrywkę, może to się nie podoba niektórym graczą ale co wam to przeszkadza, nikt wam nie każe tego używać, a jak wam się nie podoba że niektórzy to używają to już wasz problem a nie nexona.

Pozdro dla tych którzy doceniają :)

Opublikowano

@Rudifix

Zgadzam się ze wszystkim. Chyba najlepiej to ująłeś. A co do tego expa, to raczej zmniejszyć tylko co to teraz da, za dużo high lvli - mogli po prostu nie robić nemexisów, byłoby z głowy, każdy znowu męczyłby się na dt po 200 expa za 4min, a nie 6x razy więcej za taką samą ilosć czasu..

Co do ludzi, fakt faktem, wkurzają mnie bardziej niż hackerzy, a ostatnio w grach widzę samych Polaków i to mnie strasznie wkurza. Weszedł taki jeden wczoraj do mojego rooma, miał 2lt coś i na początku jak go zabiłem..już idzie "pieprzony ch**u", a zaraz "ciota gps". Do tego był w clanie (pozdro dla tego clanu), a ja nie miałem polskiej flagi w CA - jakieś dziecko, co nawet wyzwać po angielsku nie umie. Ale nie jest tak strasznie, jak odpalę vindictusa i wbiję do party polaków..zaraz mówi "kicknij tego nooba" chociaż sam ma gorsze ATT ode mnie, a tylko jeden lvl więcej.

No ale mogę spojrzeć na to z innej strony..jestem taką osobą, co sobie mogę myśleć..? Że gram w jakąś pieprzoną grę żeby tylko z kumplami pogadać, i mam w dupie innych bo to tylko komp. Ale może być też tak..przyszedł do mnie kumpel to się pośmiejemy, nie ma to jak powydurniać się w grze. Koleś mnie ubił nie ma co od razu go wyzwę będzie polewka, i tak kumpel odpalił gierkę na jego koncie to może jeszcze pośmieję jak chatbana dostanie. (< myślenie innych). Są jeszcze inne sytuacje (problemy rodzinne -> ktos chce się wyżyć) ale wziąłem te najczęstsze pod uwagę.

No i jeszcze kwestia hackerów. Bez różnicy są czy nie są żeby tylko ich antykick nie działał na elite to mogę grać spokojnie. Zresztą te LTakery, antykicki i inne duperele..gdzie tak dawniej było? tęsknie za samym superknifem i gpsem bez żadnego god moda i dodatków.

Opublikowano

@rudifix ale co z tego ze wszystko co potrzebne za gp jest ale to juz sie chce rzygac tymi broniami ciagle te same a jak dochodza to jakies gowna nexon juz nic nie robi dla gracza same bugi np zakladka klanowa potem DC bez powodu i przez to raporty leca na strone wiec pozdro sam dostalem takiego raporta ze na cw dostalem dc

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Co do FT i zmniejszenia expa to mi to wisi. Chyba każdy lubi zabijać majorów, pułkowników z k/d +/- 1, wchodzą tacy do gry, zabija się ich łatwo i dodatkowo płaczą ... Koniec gry a tam +/- 1000 Nemexisów :)

@top

Można wytoczyć w cholerę + i - ale ja i tak nie będę miał zdania, poczekamy zobaczymy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...