Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EmoRankedy] Miejsce płaczu. :D

OmgLolNoob^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. W tym temacie wszyscy co grali rankedy mogą wypisać jakich spotkali retardów, leaverów, afkerów, feederów idiotów itp. Po prostu opisać co się stało. ;p

Ja jestem z EU East, rankeda zagrałem dopiero 3 razy na tym koncie. Win1 Lose2

Drugi mecz wyglądał tak: wziąłem alistara na supporta, poszedłem na bota z Ezrealem vs. Graves&Blitzcrank. Już na drugim levelu ezreal podjął się turretdivowania (użył flasha tak, aby nie uciec, a teleportnąć się bliżej turreta. FCK LOGIC :O)

Ezreal 20 lasthitów, Graves 60. Mniej więcej w tym samym czasie ezreal padnął, gravesowi zostało 5% hp więc kilka s później wyflashowałem w niego i dobiłem go. Skończyło się to endless flamowaniem od strony ezreala, że jaki to był zły killsteal. Nie było tam żadnego ignite. :O Podczas tego meczu Ryze midder wyszedł z gry, Jax jungler w miarę dobrze, Jarvan na 'topie' (na respie) afkował a ezreal flamował reszte gry. Czyli podczas jednego meczu spotkać można leavera, afkera i kolesia co kupił konto na allegro (aukro, chyba tak to się nazywa w czechach) 1 sekundę temu i pojęcie o grze miał OP.

Kolejna gra, wszystko fajnie się zapowiadało, a tu w ostatnich sekundach queue missfortune zmieniła spelle na smite+revive to samo janna. Mieliśmy trzech junglerów. ;p (Nowa meta?) Oczywiście sur in 20 ;(

Reasmując - jakie rzeczy wam się przytrafiły podczas grania rankedów? :rolleyes:

Ja jednak oczekiwałem trochę większego poziomu od 30-stych lvli. ;33

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Opublikowano

Więc gra poważna wszystko idzie cacy aż tu nagle ktoś wyszedł bo musiał coś załatwić , 4vs5 - jeden przegrany TF i kolejny popłakał się że nie ma szans tego wygrać więc AFK , 3vs5 . Defowaliśmy ile sie dało aż w końcu kolejnemu sie znudziło , 2vs5 , rozjebali nas i Lose . Skończyłem ze statami wukongiem 15/13 =.=

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

czemu ma slużyć ten temat takich jak ten jest wiele i każdy został zamknięty, to jest forum do pisania bulidów pytań itp a nie od jakiś wyżaleń !

//Jest opcja raportuj.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Mam pytanie, czy win jest równoważny z lose?

Chodzi mi o to, że jeśli np. win doda mi +40 elo, to lose odejmie mi też -40 elo?

A jeszcze dokładniej - jeśli miałbym 300 win 298lose to jest to samo co 6win 4lose?

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...