Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]jaka to komenda ;>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam komendy, która sprawia że np owca spawni się co chwilę po zabiciu jej.

Czyli wpisujesz komendę i ona się spawni, jak ją zabijesz mija kilka sekund i pojawia się nowa.

Widziałem to w jakimś filmiku na yt ale nie pamietam jakim..

Dam like za pomoc.

sygnanampc.jpg
Opublikowano

hm... komenda jest /spawnmob sheep (ilosc) ile ma sie spawnowac owiec, nie slyszalem nigdy o takim czym jak komende aby sie spawnowali, jest cos takiego jak, spawner :) i dzieki niego sie tez spawnuja :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1262762-zostane-gm/

Siemka, zostanę ADMINEM na serwerze metin 2, znam ortografie i ogarniam komendy. Mogę również pomóc przy serwie mt2. Więcej info na PW :)

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Nie słyszałem o czymś takim, ale wielokrotnie miałem okazję się zapoznać z alternatywą dla czegoś takiego. Spawner z danym mobem jedną kratkę pod ziemią. Aby zamienić spawner świń na spawner dowolnego moba wpisujesz tą komendę ze wskaźnikiem na spawnerze:

/spawner enderman

To jest przykład, rzecz jasna. Ta komenda działa tylko (może i nie tylko) na essentials.

Możesz również poczekać do 1.4 i użyć programowalnego bloku redstone'a i postawić płytę naciskową, wchodzisz i się respi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...