Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tureckie Sro

dangerous666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na polskiej stronce silka pisze że data otwarcia Tureckiej wersji Silkroad Online, została odłożona z 20 października na 17 listopada. wy też nic nie wiecie czy tylko ja jestem trochę "do tułu"????

Admin Cienia
Opublikowano

Ja również nie wiedziałem nic na ten temat, lecz zapewne część turasów przeniesie się właśnie tam.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Dzięki JOYMAX!! Nareszcie coś dobrego, aczkolwiek nie chce mi się wierzyć, że Turcy z 100lvlami pójdą na ich serwer, ale za pewne trochę się rozluźnią serwery, przynajmniej na początku

Opublikowano

no i co z tego, że turcy sobie pójdą jak na ich miejsce wejdą gf i na to samo wyjdzie :). A po 2 żal mi was, że oceniacie ludzi po wybrykach pary osób ;). Ja zam wielu fajnych turków - mam do nich zaufanie. To, że pare turków sapmuje ipt nie oznacza, że wszyscy tacy są. BTW. Polacy wcale nie są lepsi :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

A kto ocenia tureckich graczy? Po prostu się cieszymy, że będzie więcej slotów, a Turcy kupowali najwięcej golda od gf'ów ode mnie, więc zapewne sporo się zmieni ;)

Admin Cienia
Opublikowano
no i co z tego, że turcy sobie pójdą jak na ich miejsce wejdą gf i na to samo wyjdzie :). A po 2 żal mi was, że oceniacie ludzi po wybrykach pary osób ;). Ja zam wielu fajnych turków - mam do nich zaufanie. To, że pare turków sapmuje ipt nie oznacza, że wszyscy tacy są. BTW. Polacy wcale nie są lepsi :).

Niema czegoś takiego jak fajny turek.. Ile razy wydawał się fajny, a jak przychodziło co do czego to na pk cisnoł lub co kolwiek innego.

Co do posta kolegi nad tobą, to spadnie obrót golda, goldfarmienie nie stanie się tak opłacalne i gf'y przejdą na turk sro. :)

Opublikowano

Ano... Ile razy na taxi mnie oscamowali-.-

@Topic

No, moze będzie jako tako dawało wbijać na serwa - nie obraziłbym sie;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

"Posramy się ;)"

Turki nie są debilami , Joymax oferuje im serwer jak wietnamowi czy tajwanowi , miesiąc pozniej bedzie to samo... co na innych ...

wietnam - serwery easy

global - zapelniony od wietnamczykow

b577e893e102f.png

Opublikowano

Eh....mnie najbardziej w turasach prześladują ich nicki xD

Turk_asdjha123123

turkisharczer

Oooo, perełka, Turky2343241

Piszę tych, co właśnie przede mnaprzebiegli -,-"

Zdarzali się lepsi ;d

Dobra, idę wbijać 15 lvl ;x

reklama RMCF1902

Opublikowano

Wkurzają mnie turasy ide sobie przez sm i na priwie spam typu: s.a, Sa, taxi, pleaste ,pt pls, 1k gold pls, kiedys nawet podchodzi do mnie taki turkisch_power i 1000k gold please :P prawie spadłem z krzesła.xD

Opublikowano

Ale i tak najlepszi są egipcjanie, co drugi ma na imie Ahmed :D

Jeśli chodzi o turków to tydzien(dwa) temu jak sie zmieniło na stronie joya język na turecki to pokazywał sie jakiś nowy news po turecku.

76561198001815076.png
Opublikowano

Huh widze ze joymax pomyslal o europie ;p napewno bedzie duzo wiecej slotow i latwiejsze wbijanie ;p myslicie ze na tamtym servie bedzie wszystko po turecku xD?

@offtop

hah to sie juz staje smieszne xddd kolejna osoba co ma moja byla sygnature co nie fishwife ^^?

sygna1o.jpg

Opublikowano
Huh widze ze joymax pomyslal o europie ;p napewno bedzie duzo wiecej slotow i latwiejsze wbijanie ;p myslicie ze na tamtym servie bedzie wszystko po turecku xD?

@offtop

hah to sie juz staje smieszne xddd kolejna osoba co ma moja byla sygnature co nie fishwife ^^?

chyba tak skoro mieli juz strone główną po turecku i chyba nawet jeżyk turecki na isro^^

76561198001815076.png
Opublikowano

@offtop

Heh u ciebie jej nie widziałem tylko na google znalazłem ;] i wkleiłem

Opublikowano

polaczkom im na pewno wejdą ale isro bez tylu turków nie wieże może wrócę na isro ;p

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Ja raczej nie uważam, że tak dużo turasów tam pójdzie jak już zaczną tam grać "turki noobki" i bd się uczyli wszystkiego od początku albo turasy bd stawiać bota na isro a na trsro ^^ bd sobie ręcznie expić :D wiem bo sam tak robiłem ;p

Admin Cienia
Opublikowano
Ja raczej nie uważam, że tak dużo turasów tam pójdzie jak już zaczną tam grać "turki noobki" i bd się uczyli wszystkiego od początku albo turasy bd stawiać bota na isro a na trsro ^^ bd sobie ręcznie expić :D wiem bo sam tak robiłem ;p

Cicho bo jeszcze wykraczesz, jak będzie, się zobaczy. ;)

Opublikowano

No w sumie :D

Mnie to i tak nie obchodzi bo i tak nie gram już na isro aby tak napisałem co myślę ;)

PS

D&G napisz na gg bo mi się numery pokasowały ^^

Opublikowano

WY nic nie rozumiecie xD Nie będzie nowego clienta... To coś na wzór Channel'ów w Cabalu

np: Zeus(iSRO)SERER GŁÓWNY

PODSERWERY

-CH1 - Międzynarodowa ( aby zagrać na tym ch, trzeba wybrać język INNY niż Turecki. ),

-CH2 - Turecka ( aby zagrać na tym, ch trzeba będzie wybrać język turecki. )

Opublikowano

a skąd takie info? moim zdaniem to będzie wyglądało tak samo jak z tSRO ,cSRO i innymi :).

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

dużo turków poniżej 100 zrezygnuje bo będą chcieli być koksami na trsro

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...