Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] romb i ćma nie

11szogan11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurwa też mi problem, miałem P.E.T kamikadze 2 i miałem na koncie tylko 20 k osłon to sobie poradziłem,

ty to masz problemy ja pierdole,

robisz tak: pękasz w małych kryśkach i dużych kryśkach przy pecie a reszta idzie po maśle i tak w alfie becie i gammie, i nie musisz teraz być w grupie aby dostać nagrodę, i ci żadna formacja nie potrzebna,

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

do wrót najlepsza ćma !! Ja robię ćmą i idzie o wiele szybciej niż czymś innym, co jakiś czas dostanę ale wyklepie się podczas ciągania ;)

Dziś całą betę na ćmie robię i dostałem może 5 razy ? więc osłona nie potrzebna ;)

sygnacu.jpg

Opublikowano

Tak jak up

Ćma najlepsza,wszystko "ciężkie" pada o 20 % szybciej a kręcenie / ciągniecie to nie problem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...