Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DreamWorld

Pretomaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma szns zebym sciagnal to xD Ten kto poda mi clienta w torrentach ten dostanie wskazowki jak odpalic mbota na tych pliczkach ;>

Opublikowano

Dobry serwer, dziś zaczynamy z kumplami grać. Chętnie dołączymy do polskiej gildii, jeżeli taka owa istnieje.

Nick: Concrete

Polecam.

beztytuuimh.png

Idealny serwer, rates są malutkie, na początku za moba dostaje się 4lvl. Jest już nas trochę, dlatego zapraszam!

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

A to nie rozumiem , nie może pochwalić innego serwera, za dobre wykonanie? A co jeżeli pisał by że serwer słaby i do dupy , wtedy napisalibyście że chwali tylko swój serwer.

Opublikowano

no w sumie racja i tak zle i tak nie dobrze :D a sciagne zobacze co tam wymyslili. Moze w przeciwienstwie do AllStar i Top bedzie chodzil wiecej jak 1 dzien.

Opublikowano

A to nie rozumiem , nie może pochwalić innego serwera, za dobre wykonanie? A co jeżeli pisał by że serwer słaby i do dupy , wtedy napisalibyście że chwali tylko swój serwer.

Szejk, pewnie chodziło o to ,że to troche dziwne,że Gm,lub GM'owie Repose zaczynają grać na innym serverze ,zanim zając się swoim serverem.

@Ok,rozumiem Szejni :)

Opublikowano

Prace nad serwerem Repose zostały ukończone, teraz następuje zmiana dedyka, lecz to zajmie parę dni, a więc nie marnując czasu można sobie zagrać na innym serwerze. Dokładnie tak jak wyżej.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Delma,właśnie takie Informacje powinny być zamieszczane w temacie repose,bo nie wszyscy włażą na fejsa, i wtedy sie prują . Dzięki za info :)

Opublikowano

@GamersFirst:

Co do tych twoich pytań, nie gram tutaj bo po pierwsze nie mogę sie zarejestrować - mam białą stronę. A po drugie, znudziły mi sie ostatnio postacie EU, więc chciałem sobie zrobić CHN. A że tutaj nie działa bot, to sobie nie wyobrażam, gry chn ręcznie, na h-lv albo np farm gold/items. Więc zdania już nie zmienię. Gram na Apollo, wyczekując Repose.

Opublikowano

@GamersFirst:

Co do tych twoich pytań, nie gram tutaj bo po pierwsze nie mogę sie zarejestrować - mam białą stronę. A po drugie, znudziły mi sie ostatnio postacie EU, więc chciałem sobie zrobić CHN. A że tutaj nie działa bot, to sobie nie wyobrażam, gry chn ręcznie, na h-lv albo np farm gold/items. Więc zdania już nie zmienię. Gram na Apollo, wyczekując Repose.

Mam poradnik po arabsku do tego mbota zeby dzialal ale nie moge tego ogarnac.

Mbota juz ogarnelem dziala mi.

post-46233-0-85755000-1344842933_thumb.jpg

post-46233-0-35501300-1344846123_thumb.jpg

post-46233-0-33901400-1344848122_thumb.jpg

post-46233-0-55643700-1344848139_thumb.jpg

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Opublikowano

dobra zagram tak samo , tylko wrzuci ktoś dla mnie media.pk ? bo nie da się pobrał z download - a jak się da to 4h 1 part śmiech na sali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...