Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co na palladium

bambi123

Który program jest najlepszy do zbierania Palladium  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. OS, AS2 czy Pbdo-bot ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie który program jest najlepszy na palladnium OS, AS2 czy pbdo-bot ??

OS był zajebisty jak był darmowy

to jest, przynajmniej był najlepszy bot,

AS to badziewie jak się tylko przez niego logowałem to myślałem, że komputer rozpierdolę

a PDBO bota nie probowałem

OS jak się zmieni cennik to kupię, a jak nie to na PDBO bot będę zbierał

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

trzeba rozkminić jeszcze jak zrobić aby PBDO wymieniał sam palladium i wracał na 5-3 zbierając od nowa .

jak ktoś wie co wpisać w task to PW

:D wynagrodzę.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

trzeba rozkminić jeszcze jak zrobić aby PBDO wymieniał sam palladium i wracał na 5-3 zbierając od nowa .

jak ktoś wie co wpisać w task to PW

:D wynagrodzę.

Ostatnio gadałem z Niemcem na TS pbdo-bota i mówił że ma takiego taska tylko jeszcze nie dokończonego !!! Jak będzie dostępny to z nim pogadam i jak da mi taska to wam go podeśle :)

Opublikowano

Gdzieś już pisałam.

PBDO ma w niedalekiej przyszłości obsługiwać mapy piratów a co za tym idzie, także palladium.

Pozdrawiam.

W profilu masz płeć mężczyzna piszesz jako ona, mniejsza w to. PB zbiera palladium tylko jak ma pełną ładownię to nie sprzedaje sam trzeba ręcznie pół galaktyki przelecieć.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Na razie mapy pirackie w ogole nie są zaimplementowane. Są ludzie, którzy logowali się na mapie i puszczali tam bota, ale problemem jest już ich zmiana, skoki etc. Mam dobry kontakt z deweloperami, niebawem będą piraty, będzie palladium, będzie się działo ;)

Pozdrawiam, Kaśka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...