Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Eq i takie tam :)

Darkeduar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym poznać wasze opinie i propozycje co do expienia moim knightem eq i skille :

f16c8a2f61b59.png

Może byłby ktoś miły i rzucił jakąś miejscówkę bez botów z 30k/h exp ? :) Było by miło (ew co zmienić w eq ?) ;)

@edit

Od razu do napinaczy :D : Aola mam tylko dla tego, że padłem jak mój router zaczął się restartować godzine :D I nie chce mi się latać po blessy

Opublikowano

A jaki masz lvl i czy masz pacc?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Hmm.. to moze na larvy ank ?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Tak tak hejtuje. Po prostu masz z pizdy strzelone skille, doskilluj, wtedy pogadamy, masz FCHUJ poradników na fanowskich stronach tibi, o expieniu itp, zmykaj.

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

Już mam 65 ;) cały czas skiluje, a tak btw to wszyscy pierdolą o skilach a nie o to prosiłem ;) Chujowi z was doradcy :P

Nie rozumiesz , że chcemy ci pomóc ?

Chcesz padać , czy fajnie sobie expić i żeby każdy kolejny poziom był wbijany z przyjemnością to skilluj .

Opublikowano

jak masz pacca to masz przeciez offline train ja w okolo 20 dni na antice wbilem skill 75/69 na 9 lvl bez eq :0 cc pewnie tez kupiles jak masz eq takie

Co do expa z tymi skillami to ciezko ale zrob pocz yalahar questa i exp tam na mutantach w alchemist ja tam zaczynalep pallkiem na 28 zl 65 skillem tera mam 56 i 83 dist

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...