Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie nabyc irysy?

Hipek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja mam 9 flaksow troche z innych modeli co juz mieszcza 2 lasery mają troche inny wyglad a jeden z nich sie w dodatku wyroznia :)

@UP i co teraz powiesz?.. to ze wale po 150k na smych flaksach ;):D

Opublikowano

A ja mam 9 flaksow troche z innych modeli co juz mieszcza 2 lasery mają troche inny wyglad a jeden z nich sie w dodatku wyroznia :)

@UP i co teraz powiesz?.. to ze wale po 150k na smych flaksach ;):D

wyobraźnie może mieć każdy...
sygnacu.jpg

Opublikowano

grasz na pl1 to na handlu sobie wygraj ,200-400mln powinno styknąć .Mój kolega wygrywał po 20mln przy mnie xD

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Opublikowano

Kupuj na handlu, ew. do 4 pierwszych można za uri, ale dalej się nie opłaca.

@Offtop, ja dalej mam gdzieś konto 42 flaxy i 2 irki :) 150k nie biłem, ale 15k z 1 na sepromie dało rade z lf3/mp1.

Opublikowano

grasz na pl1 to na handlu sobie wygraj ,200-400mln powinno styknąć .Mój kolega wygrywał po 20mln przy mnie xD

żębyś ty kurwa wiedział jak ciężko irysy na pl3 wygrać

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

żębyś ty kurwa wiedział jak ciężko irysy na pl3 wygrać

Zrobilem fe licytujac irki po niecale 100mln (95~98). Przegralem chyba tylko 1, reszte ok 12 w nocy wygralem. (5irkow)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...