Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] expienie na bocie, a konta na innym serwerze METIN2PL

harry10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam do Was pytanie.otoz na codzien gram sobie na pewnym serwerze metin2pl, ale kolega truł mi bułe żebym zagral z nim na innym, od zera. wiec zgodzilem sie, ale wpadlem na pomysl zeby pobrac i odpalic expbota. i tutaj nasuwa sie moje pytanie: czy jesli pobiore expbota, i bede go uzywal na koncie ktore jest zrobione na innym mailu niz moje glowne na innym serwerze, to dostane bana po ewentualnym jego wykryciu??Z gory dzieki za pomoc.

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Głównie takie boty wykrywają i dość szybko wyłapiesz tego bana. Chyba, że masz premium o którym ostatnio coś słyszałem, ale w tym nie mam takiej pewności.

Jeśli Ci chodzi o to czy dostaniesz również na to twoje główne na innym e-mailu to nie. Tylko na te na którym będziesz jechał, a jeśli jest na innym e-mailu to się nie martw. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

A ja boce na głównym koncie i innych i nie mam bana od 5 miechów ;), dostajesz bana na e-mail + na wszystkie konta połączone, jeśli wykryją tego dużo z twojego IP to masz bana na IP

Opublikowano

A ja boce na głównym koncie i innych i nie mam bana od 5 miechów ;), dostajesz bana na e-mail + na wszystkie konta połączone, jeśli wykryją tego dużo z twojego IP to masz bana na IP

Nie mogą zbanować kont przez IP...

Do Autora: Żaden ban Ci nie grozi, graj spokojnie! =)

Opublikowano

Jak to żaden? Jak będzie grał na m2bobie to będzie miał bana prędzej czy pozniej, sprawdziłem osobiście -,-

Opublikowano

Jak itemki z dropu będzie sobie przez handel przerzucał to mogą i mu to główne konto zbanować...

@Ninja2631

Jak się nie umie używać hacków to tak jest ;)

Opublikowano

Nie martw się. Jeżeli masz inne e-maile nawet nie mogą ruszyć twoją inną postać.

Jeżeli masz neostradę/netię ze zmiennym ip internet to nawet nie masz co się martwić tym banem na IP :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

to znaczy glowne konto mam na innym mailu, na innym serwerze. zmiennego IP niemam,ale to chyba duzym problemem nie jest, prawda? :D

Nie chce mi sie expic na glownym, a co dopiero na innym serwerze od 0 ;p

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Nie masz się o co martwić, bana na pewno nie wyłapiesz, ponieważ konta są na innym meilu .

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Po prostu expij na tym bocie, najwyżej dostaniesz bana ale tylko na e-mail'a ;-)

Głównej postaci nic się nie stanie.

Zamykam temat bo nie potrzebny spam się robi. A wyjaśnione zostało.

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...