Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Balmora

hakcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. A więc chciałbym się dowiedzieć , jeśli ktoś jest lepszym info ode mnie to będzie wiedział że na blamora zapisuje sie hasło i login . Więc zapisał tam mój kolega konto z loginem i hasłem. A to że mnie okradł na elite chciałbym mu się odwdzięczyć bo ma hasło zawsze to samo jak to powiada. Więc chciałbym odzyskać eq na elite a sens w tym że nie wiem gdzie jest zapisane to konto w kliencie balmory. Może ktoś wie gdzie to znajdę ? Z góry dzięki ;) Jakby ktoś sie czepiał : Nie chce go okraść , przeciwnie chce odzyskać MOJE eq ;p

Opublikowano

powinno byc w glownym folderze pod nazwa account lub bojdaze gdzies w root(lecz napewno sie myle)

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

w głównym folderze balmory..

oj mylisz sie ;D

wiedzialem xD

to tak jak mowilem, w glownym folderze balmory na 101 % beda

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

Dawidek ale w balmorze ? Bo np. w kamermodzie tak jest ;p

Heh no mam ale mam jeszcze 1 problem są tam np. login podam chyba ;p &5&5N9&%R :D Zapisane w .dll

Opublikowano
loginsetting1

loginsetting2

loginsetting3 itd.

W folderze Balmory.

Tak przy okazji, fajnego masz kolegę.

Opublikowano

Dawidek ale w balmorze ? Bo np. w kamermodzie tak jest ;p

Heh no mam ale mam jeszcze 1 problem są tam np. login podam chyba ;p &5&5N9&%R :D Zapisane w .dll

przynajmniej twój kolega nie straci konta ;)

@Nie powinno być tak, ja otwieram te pliki notatnikiem i normalnie są zapisane passy

Opublikowano

Wiem. Niby mu zaufałem ale teraz to już ... straciłem do niego całkowite zaufanie. Co mam zrobić z tym .dll? bo mi inaczej hasło i login pokazuje ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...