Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] pbdo bot dobry wybór? kupno

UnnammeD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak, kupuję pdbo bot.. pytanko nasuwa mi się takie. czy to dobry wybór? bo ibot drogi w kulki lecą a kbota nie kupie za dużo aktualizacji.. jeśli tak to powiedźcie czy się zmieszcze w cenie 100zł paysafecard.

edit widzę że 25 euro dziś stawka, 4.07, czyli x 25 to 101,75. nasuwa mi się pytanie można im dać wtedy 2 kody? 1 za 100zł 2 za około 3zł.

Opublikowano

To zależy u kogo kupisz... U kamieniarza 120zł... A co do zakupu... Bardzo dobry wybór, jak dostaniesz bana, to nie martwisz się o przeniesienie licencji... Aktualizacje są bardzo szybko...

Opublikowano

teraz jest gościu

To jest ukryta treść, proszę
online więc u niego spróbuję ... zedytuje post jak skończy się rozmowa.

@edit no brawo.. piszę do niego piszę i nic.. w ogóle nawet nie dodał mnie do przyjaciół, i nawet nie odpisał..

Opublikowano

tak tylko jak wiem piszę do niego po angielsku? no nic jutro pójdę po paysafecard 20zł i u kamieniarza walne bo z angolami się dodagać ....

Opublikowano

tak tylko jak wiem piszę do niego po angielsku? no nic jutro pójdę po paysafecard 20zł i u kamieniarza walne bo z angolami się dodagać ....

zawsze lepiej kupić u polaka bo łatwiej ci będzie zrozumieć jego rady po trakzakcji napisz czy wszystko dział itp.

Opublikowano

Ja od Mr.Jones kupywałem i nie miałem żadnego problemu a co do bpdobota to dobra inwestycja wlasnie teraz minelo mi 24 godz bocenia a doładnie 24 godziny 6 min i zbiory to 290.000 urki i 1460 energi

b_560x95.png

Opublikowano

Ja od Mr.Jones kupywałem i nie miałem żadnego problemu a co do bpdobota to dobra inwestycja wlasnie teraz minelo mi 24 godz bocenia a doładnie 24 godziny 6 min i zbiory to 290.000 urki i 1460 energi

nie no tak być nie może , jutro kupuję zbieracza 3 , podwajacz i lecę na pvp , bo jak ty tam takie kokosy robisz to ....

Opublikowano

jakiś czas temu podjąłem decyzję zakupu tego bota u kamieniarza , ale on podobno tera za psc nie sprzedaje i ma wznowić to jakoś około 1 września , więc jak myślicie , czekać czy kupić u innego ? np. właśnie u jones'a

Opublikowano

jakiś czas temu podjąłem decyzję zakupu tego bota u kamieniarza , ale on podobno tera za psc nie sprzedaje i ma wznowić to jakoś około 1 września , więc jak myślicie , czekać czy kupić u innego ? np. właśnie u jones'a

Własnie z tego powodu kupywałem u Mr.Jones też poco czekać aż kamień znowi sprzedarz ? tu nawet masz troche taniej.

b_560x95.png

Opublikowano

Bardzo dobry pbdo bot to moim zdaniem najlepszy bot, ponieważ może zrobić wszystko co mu każesz ;D od licytacji na handlu, po rozbudowywanie skylabu czy produkcji high-tech .

limbo-spider-800x100.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...