Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co polecacie dalej

Kayashi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam @ll

mam leonka z wyposazeniem :

16-lf3

15-G3N-7900

7-SG3N-B02

Hellstorm 2

Slot-CPU 4

Turbo rakietowe

CPU wspomagajace wyrzutnie rakiet

CPU rakietowy

CPU Autonaprawa

CPU auto-rakiety

CPU amunicyjny

Ulepszone CPU skokow 1

Robot naprawiajacy 4

Powiekszenie ladowni

Powiekszenie skladu amunicji 3

CPU Radar

CPU skokowy 2

CPU naprawiajacy drony 2

4-Irysy

4-Flaxy

leonek jest zrobiony na cioranie kasy czyli 4 flaksy na lev 6 sprzedaz i kupno 4 nowych.

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi? Pisałem wielokrotnie że jeśli chcecie do czegoś dojść to trzeba mieć urkę na wszystko czyli cierpliwie bocić z niskim levelem na x-1. Kredki nie mają większego znaczenia - walutą gry jest urka. Na innych mapach nowy gracz bez dobrego wyposażenia jest tylko mięsem armatnim... to tyle

Opublikowano

ale chyba kolega który napisał ten temat już nie ma pewnie dostepu zbierania boxów pełnej zawartości na x-1 bo sprzedaje flaxy na 6 lvl czyli boci na alienach wiec to odpada

Powrót do Darkorbit? Soon.

Opublikowano

ale chyba kolega który napisał ten temat już nie ma pewnie dostepu zbierania boxów pełnej zawartości na x-1 bo sprzedaje flaxy na 6 lvl czyli boci na alienach wiec to odpada

To niech sobie założy nowe konto bo to może nadawać się na kredki/seprom albo do zabawy by poznawać mapy. Bez kilku baniek zapasu urki dziś nie ma sensu zaczynać gry... tak spierdzieliło BP gierkę że nowy uczciwy gracz nie dorobi się nigdy niczego - no może jeśli będzie wywalał kilkaset złoty miesięcznie a chyba nie o to chodzi

Opublikowano

Nie wiem o co Ci chodzi? Pisałem wielokrotnie że jeśli chcecie do czegoś dojść to trzeba mieć urkę na wszystko czyli cierpliwie bocić z niskim levelem na x-1. Kredki nie mają większego znaczenia - walutą gry jest urka. Na innych mapach nowy gracz bez dobrego wyposażenia jest tylko mięsem armatnim... to tyle

Kredki ma po to, aby np. wylicytować irki <_<

@Topic: Puść bb - wystarczy FS i zarobi Ci na wyposażenie

W między czasie wysyłaj złotko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...