Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Działające pytania na konkursie OX Pliki 2010

cYnaMonEk !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

haha to nie na tym polega problem,że pytania są złe kurwa..

nie przepisuj tego po jakimś idiocie

czemu kurwa zmieniać index mapy ? :D to nic nie da. Jak nie masz pojęcia to kurwa o tym nie pisz.

Opublikowano

SuperAdmin ma racje. Temat kant dupy rozbić można. Zmiana indexu ? na chuj ? bo jakiś jebaniety cep powiedział ?...

Na forum już o tym gadali podejrzewam że przepisałeś te głupoty. Nie ma wzmianki o innym pliku ..... do którego trzeba coś dodać ale chuj

Pewnie masz to dodane albo kłamiesz :)

Nie spinaj się tak.

Opublikowano

Ale to było 5 lat temu.

@Down

Traktuję wszystkich ludzi równo, chuj mnie to czy jest czarnego koloru skóry czy fioletowego.

Ciekawe, gdzie ja napisałem, że wiem najwięcej...

Chyba zaczne przestawać to robić.

Opublikowano

haha to nie na tym polega problem,że pytania są złe kurwa..

nie przepisuj tego po jakimś idiocie

czemu kurwa zmieniać index mapy ? :D to nic nie da. Jak nie masz pojęcia to kurwa o tym nie pisz.

Jesteś pewien ? Np. na plikach od badara jeżeli nie zmienisz OX pod index 113 to nie wiadomo co byś kurwa robił to za chuja ci nie będzie czytać pytań ... Być może autor tematu popełnił błąd bo nie napisał , że to zależy od plików ale chyba nie aż tak żeby się od razu spinać prawda ..?

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

Jesteś pewien ? Np. na plikach od badara jeżeli nie zmienisz OX pod index 113 to nie wiadomo co byś kurwa robił to za chuja ci nie będzie czytać pytań ... Być może autor tematu popełnił błąd bo nie napisał , że to zależy od plików ale chyba nie aż tak żeby się od razu spinać prawda ..?

Dokładnie

@Top. Coś w tym tucie jest, nie sprawdzałem, ale wydaje mi się że jak index mapy ox nie jest 113 to nie będzie losować pytać.

Pzdr. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...