Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okradziono Mi Konto Znalazlem Stalera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc zostałem okradziony znaczy moje konto silkowe właśnie stoję przy stalerze który ma mój set stafy był przez chwile tam ktoś zwyzywaliśmy się i tyle na stalera nie będę nawet marnował globali jak mogę to odebrać jakoś?? co mogę zrobić??

I chciałbym wszystkich ostrzec podobno silkroad jest na tyle zbugowany że keylogery dostać można przez Exchange ; lukanie na stal do hakerow ; i przyjmowanie frendów od hakera (Ja tak tylko słyszałem)

I Just Haven't Met You Yet With My Love

Opublikowano

Ja też zostałem shakowany lecz nie wiem jak,dzięn później zauwayzyłem wszystkie itemy na stallu u pewnego gościa na mojej postaci, chciał za nią 300m :D,

Ja wcześniej nawet pisałem do joymaxa i odpowiadali że u nich wszystko w porządku z systemem i nie mają bugów żadnych ,ale wiadomo hackerzy znajdą sposób ;)

14sfk87.jpg

Hemp Gru <3 diil <3

Opublikowano

Nie wiem jak słyszałem że w te sposoby można komuś dać keylogera a ja robiłem wszystkie z tych rzeczy wiec nie wiem. Okradziono mnie na około 300-500m w secie na d9 i częściowo d10 już miałem uzbierany, kilka stafów na rożne lv następne i poprzednie sosa d9 roby wszystko praktycznie FB i h*** wzięło to wszystko a widziałem stalera jednego znalazłem z moim rzeczami jak pisałem na górze ale jest ich kilku na stal network widziałem jeszcze inne rzeczy ode mnie jestem pewien że to są moje rzeczy co najmniej u tego jednego stalera bo są tam staff i cześć seta mojego stafów 94lv +1 (77%) do ataku i i tylko durablity 100% w blue identyczny jak ten mój wątpię żeby było więcej takich tak wbitych i jak wspominałem no nie tylko ten staff kilka innych +5 FB szlak mnie trafia co mogę takiemu złodziejowi zrobić??

Ta jasne joymax nie ma bogów i jest u nich wszystko w porządku jak cholera tylko botów nie widza!! woła o pomstę do nieba

Opublikowano

@Up

Jak już to zartujesz....

@topic

no cóż, raczej ciężko bedzie mu coś zrobic;)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Nic mu nie zrobisz... Możesz go tylko powyzywać (chociaż niezbyt inteligentne rozwiązanie) lub puścić globala który i tak nic nie da bo po pierwsze mówisz że to staler a po drugie nawet jeśli ktoś wie, że te itemy są kradzione ale są po dobrej cenie to je kupi :)

BTW mnie okradziono z postaci 83lvl i nie wiem też w jaki sposób. Wtedy jak można było hasło zmienić za pomocą sa i id to zostałem okradziony ale następnie zrobili rollbacka i odzyskałem postać i wszystko pozmieniałem (mail i pw) i po paru dniach postać ogołocona do zera i nie gadajcie że miałem keylogera bo miałem też postacie 80+ na które wchodziłem codziennie tak samo jak na tą okradzioną i inne postacie są całe :P Jak to wytłumaczycie?

aha :P I moim zdaniem to kompletna bzdura zeby dostac keylogera poprzez zaproszenie do friendów :P

niewymiarowa sygnatura

Admin Cienia
Opublikowano

Trade bug wciąż działa, jeśli coś sprzedajecie to dajecie przez stall network.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Teraz już mogą sobie zrobić co chcą bo konto mi całkiem okradli zmienili hasło jakim cholera cudem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeinstalowałem windows-a zainstalowałem dodatkowego anty hasło zmieniane było u koleżanki (jej postać jest cala i zdrowa) :(

Opublikowano

nie rozdaje pasów na prawo i lewo nie pisze w pasach nic konkretnego często to nawet nie są słowa tylko litery na przemian z cyframi

Admin Cienia
Opublikowano
D&G jaki trade bug??

A co do tematu, to na 99% masz/miales keyloggera... radze przeskanowac kompa "hijack this"

Trade bug, czyli dajesz komuś trade, wrzucasz kase, on itema, a na koniec ty dostajesz item a on nie dostaje kasy.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...