Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[dyskusja] Licencja Longju2 Badz Metin2 .

Gość PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zalozylem ten temat do dyskusji o tych dwóch licencjach na serwery .

Czy ktos z was moze zna dokladne ceny i gdzie sie zamawia dokladnie ?? (wiem ze moglbym do razu do YMIR napisac.,ale moze juz ktos wie).

Ten temat jest tez mniej wiecej dlatego ,ze widze DOOFMT2 nie ma problemow do dzis a pobieraja niemałą kase z IS. Cennik macie ^^ na ich stronie. Z tego co wiem bez licencji jest to niedozwolone .Dlatego sie dziwie ,ze nic im sie nie stalo no a slyszalem ,ze ponoc licencja to 1kk euro -,-'.

Tutaj chcialbym sei dowiedziec prawdziwych cen ,ale nie plotek...

Opublikowano

;> No to ja bym nie kupowal bo nie mialbym penwosci ,ze to legalna licencja no i czy nie mialbym ppotem klopotow bo kupilem lewą licencje...

No,ale skoro 100x 1000 = 100.000 no to mamy cene licencji . 430tys. zl na polskie .

@ Fuktak007

Nie jesteśmy pomoca gdy ciebie noobku cos nie dziala bedziesz teraz siedzial i płakał

Czy ja tutaj prosze o pomoc ?? Twoj tekst jest żałosny pokazuje ,ze nie przeczytales nawet tresci tematu. To jest dyskusja o licencjach na serwery Metin2 badz LongJu2. Radze wrocic do szkoly i nauczyc sie czytania ze zrozumieniem i dopiero pozniej sie tu wypowiadac. No i nie znasz okreslenia słowa noob ,ale dla pocieszenia dodam nie jestes jedyny taki ;]. No i REPORT za SPAM zgloszony.

Opublikowano
Z ich wersją IS (czyli kasa leci do nich -.-)

Licencja u Ymir'a kosztuje coś ok.50tys $ z pełnym oprogramowaniem,

i nowymi aktualizacjami.

Metin2 czy LongJu2 to ta sama gra tylko inny tytuł.

co mi wiadomo to tylko pare priv bylo z licencja +oprogramowanie mówie o NewLongu2

Longju2 a Metin2 to różnica Longju to chińska wersja Metin2

Opublikowano
ja mam wolne 4 licencje , jak ktos chce kupic to pw . cena 1000 euro , tanio normalnie kosztuje 100x tyle wiec korzystajcie z okazji

prosiłbym o dowód że posiadasz te licencje

toudi225_12839_3.png

Opublikowano

wlasnie ; ] holywar zgrywasz pro elo kozaka wiec pokaz teraz dowody ze masz licencje ;] .

OK HOLYWAR PUSZCZASZ SCIEMY Z LICENCJAMI ;] ODWRACASZ TEMAT O 180 STOPNI jak PYTAMY O DOWOD Z LICENCJA ;].

NIE MASZ TYCH LICENCJI xD hahahah a juz nie mowie o 4 licencjach xD.... zalosny jestes . Inaczej bys mial globalnego priva ;] i bys zaprosil ludzi. Jestes klamca i tyle;]

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...