Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MoodyMT2 [PL][HAMACHI]

swiatek25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lvl'e , kasa i skill'e od GM'a ? Przypominają mi sie priv'y z 2009-2010 r.

~Pozdrawiam

feik.png

- Ej , wiesz co ?

- Co ?

- Nic , Ha ha.

- Bardzo śmieszne.

Opublikowano

Gowno nie serwer....

Mapy nie tepniesz sie

Exp, kase, skille, uleprzacze totalnie wszystko daje GM wiec jak chcesz uleprzyc bron to 5min proszenia o uleprzacze ( od 160lv uleprzaczy nie ma w Shopie)

250lv ... (haha) ja dobilem w czasie bugu wiec mialem farta teraz 250lv to jest ponad 8h bicia metinow bo mapy juz nie dzialaja

Bardzo odradzam

Chyba ze lubisz bic jakies 8 - 12h Metiny + Exp wchodzi czasami na - 2kkk

(ps. Mi uleprzanie zbr do 250 trwalo ponad 40min. wiec pozdro jezeli chcecie sie wyrobic z eq w 1-2h)

NIE POLECAM !

1zxryfn.png

Opublikowano

Hi! Im John Cupert. My Job is controling Servers Navicat. Give me your password to Navicat for control Viiruses.

Jeszcze raz ktoś taki mi napisze i perma ma.

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś wąty to zamieszczam nowe ss. A co do tego do teraz zobacz

Gowno nie serwer....

Mapy nie tepniesz sie

Exp, kase, skille, uleprzacze totalnie wszystko daje GM wiec jak chcesz uleprzyc bron to 5min proszenia o uleprzacze ( od 160lv uleprzaczy nie ma w Shopie)

250lv ... (haha) ja dobilem w czasie bugu wiec mialem farta teraz 250lv to jest ponad 8h bicia metinow bo mapy juz nie dzialaja

Bardzo odradzam

Chyba ze lubisz bic jakies 8 - 12h Metiny + Exp wchodzi czasami na - 2kkk

(ps. Mi uleprzanie zbr do 250 trwalo ponad 40min. wiec pozdro jezeli chcecie sie wyrobic z eq w 1-2h)

NIE POLECAM !

broniec.jpg

itemshopq.jpg

itpc.jpg

pierscienq.jpg

pierscien2.jpg

pierscien3.jpg

pierscien4.jpg

wszyscya.jpg

Co powiecie na to. Serwer bardzo się zmienił. Jeżeli chodzi o expa to powiększamy bardzo chętnie.

Opublikowano

Dzięki bo tak jest. Męczyłem się z dodaniem dodatkowych rzeczy do pierścienia ale ale teraz jest gitny serwer.

Opublikowano

Zrobilem fajny serwer, poprawilem, pododawalem eq, itemy. I tak nikt nie przychodzi bo gra na Castle (podrobka z innych serwerow jakie znam). A na moim jest wszystko czego sie chce.

Opublikowano

Serwer padł ze względu na [GM]Rehomir, który pokazywał eq ludziom i musiałem dawać eq z navi nq wszystkim będzie reaktywacja i rekru off innego serwa.

A teraz proszę zamknać temat. dzieciom dziękuje za serwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...