Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]FUBU

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj odbije się to też na jego koncie na youtubie

Ogolnie na całej Balmorce sie juz odbija. Bambus także nie ładnie sprawy z Caliente załatwia :>

Opublikowano

Nie do końca ogarniam o co cmn z tym ss ? Widać że FuBu został zbanowany ? Nie ogarniam ?! Może mi to ktoś wyjaśnić ?

Do administracji mam prośbę żeby zdjeła te kilka procent ;]

Opublikowano

i dobrze mu mi sprzedał mi chciał wcisnąć bryłki za sms .zal go

Napisałem na yt jego kanale ze rozdawał na balmorze bryłki i mnie bloknął i usuwał wiadomości i jeszcze usuwał inych boi się prawdy ...!

Opublikowano

Za te przekręty co robił, bambusek nie wytrzymał i wywalił fubu z teamu. :>

Sam się zabawia z Caliente, także nie wiem co mu da wyjebanie go z teamu.

Opublikowano

ale taka prawda jakby nie FuBu to na balmorze bylo by 15osob online.

to tyle odemnie.

fubu zawsze byl teraz nagle malysz?huheueheueuhee

pzdr kto tak mysli jak ja like.

ps. ban ts MakinWasLubi za pytanie:

malysz,dlaczego fubu jest pod wuzkiem a nie na wuzku?

a odpowiedz:a skad wiesz?

<18:53:30> You were banned for 1 day from the server by "Malysz"

Opublikowano

Ja coś tak czuję, że Balmora może jeszcze być forever off.

Jak widać rozada się.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

FuBu robi to pewnie dla przykrywki aby pocichu dalej handlować itemami, może nie z konta [GA]FuBu tylko zrobi sobie jakiegoś nuba, wrzuci tam eq i będzie dalej selał za pieniążki w realu.

Ps. W końcu nick [GA]FuBu mówi samo za siebię [GA] oznacza, że ma dostęp do praktycznie wszystkiego, więc od tak nie może zostać wywalony.

Opublikowano

Czyli FuBu ciągnie kase z tego, że sella navi/itemki na Balmorze? Pewnie babcia mu już zmarła i jej emeryturki nie wydaje na IS. FuBu musisz znaleźć innych debili i ich wykorzystywać. Nie?!

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Bambuś zapomniał co jest ważne i rzuca się na kasę teraz. FuBu to taki duży spot reklamowy, który ma przyciągać dzieci neo.

Opublikowano

chuja o tej sprawie wiecie wiec sie nie wypowiadajcie , bo prawdy w tym co piszecie jest nie wiele.Przestancie pisac bajki , wejdzcie na ts , pogadajcie , dowiedzcie sie od osob które coś wiedzą na pewno , a nie łapiecie każdą informacje i rozpowszechniacie a nie wiecie czy to prawda.

dziekuje dowidzenia.

Opublikowano

Wszystkie te historie o balmorze są nie zliczone, to co gracze wymyślają przerasta zdrowy rozsądek. Co chwile kolejna teoria spisku, już widzę tych no-life-ów przyrośniętych do fotelu z laptopem na kolanach myśląc " jak opracować plan doskonały" by balmora przestała istnieć.

Jak były te dowody jaki to FuBu, jak on te itemy niby daje - konto dał, nie było tam itemków z navi, przecież pisał że sam dawał ileś tam kaski - 30 zł bodajże.

Ogółem rzeknę, że cała masa graczy tylko potrafi narzekać, macie dobry serwer na którym możecie pograć - robicie zbędne pierdolamento o tym że nie ma już serwerów, niszczycie przez to rynek dedyków. Grajcie na tym co macie, w końcu nic nie pozostanie i docenicie to co mieliście.

Tymczasem zapraszam na tiveria, pozdro.

Opublikowano

Fubu to skurw.. zepsół serwer przez rozdawanie itemków nie wiem po co żeby zbierać na nowego wózka, albo żeby kupić nowy mikrofon i mieć lepszy głosik na 36latka ;>Xdd

Opublikowano

Ta, nikt go nie zna, nikt z nim nigdy nie gadał a znacie z opowieści jaki to on nie jest, skończcie to wszystko :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...