Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Francuz, skille załogi

Elvenmage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 1 pytanie:

Jakie polecacie wybrać skille dla załogi (po 2 na członka w kolejności od 1wszego odkrywanego) dla czołgów od amx 13 75 aż po bat chata, tak żeby po uzyskaniu bat chata nie trzeba było nic resetować (myślę przyszłościowo ;)).

Prosiłbym o odpowiedź osoby posiadające te czołgi/ znające się dobrze na francuzach.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

jak coisniesz od niskich tierow robisz tak: kamuflaz, naprawa na wszytskich oprocz dowodcy tam dajesz 6sty zmysl i az dojdziesz do lorka, lorek za duzy zeby chowac sie w krzakach wiec zostawiasz 6sty zmysl a kamuflaz wymienaisz na naprawe, jako drugi skill juz sie przydaje towarzysz broni. potem juz dowolnie ale strzal z biodra gladka jazda i intuicja to najwazniejsze cechy

Zalezy czy grasz amx 13 75/90 jako spoter czy agresiv scout

Opublikowano

Zwykle agresywnie (jeśli można cokolwiek przebić z penetracją 100mm ;) ). Ok dzięki wielkie. Często w nich pada członek załogi? bo w sumie jest ich 3, więc to jest +, ale jeśli robić towarzyszy broni to dobrze by było gdyby mieli przyzwoitą żywotność.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

zywotnosc maja nawet dobra ale jak grasz jako agresiv to dawaj 6sty zmysl od razu. ja preferowalem lornetka i krzaki. czolgi sa na tyle male ze przy kamuflazu 60% musi podjechac na 70m metrow zeby cie zauwazyc. stalem w krzakach cala bitwe tylko spotujac na koniec dobijalem pojedyncze jednostki. 1,9k expa i 63k kredytow za bitwe w ktorej nie oddalem ani 1 strzalu :) to byl moj styl na muchy (tak nazywam amx) od lorka sie taktyka zmienila i skille tez zmienialem. ja po przeszkoleniu zalogi na 90% usuwam im skille, wtedy skill jest mniejszy do wyboru ale zaloga juz ma 100%. a lorek to juz gralem sie typu wychyl sie i strzelaj a gdy przeciwnik reload robi wtedy wyjezdzalem mu na tylek. lorkiem na 8tierku targalem juz is7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...