Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][Dyskusja] Zestaw Snajperski Jtiger 01

hardware

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wprowadzili nowy zestaw dla snajpera chyba sobie go kupie jakoś nie długo co o nim sądzicie moim zdaniem całkiem fajny zestaw:D

PS.Jak będę go miał to dam wam znać jak się to razem spisuję i czy opłaca się kupować:D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

zestaw wydaje się fajny szkoda że jak kiedyś grałem snajperem to w tedy go nie było bo zdecydowanie wole snajperkę z tego zestawu niż m95

Opublikowano

9799 founds niby m 95 sie nie źle sprawdza ale jak bede miał mozliwosc to kupie to l96a1 z tym zestawem masz szybsze przeładowanie niby obrażenia mniejsze ale jak hedy leca to nie ma takiego znaczenia :D

Opublikowano

Ja jak tyko będę mógł to go kupię. L96A1 jest super, grałem już nią i była dobra na każdą odległość a jak się znudzi to można z Saigą polatać. Sama snajperka jest warta prawie dwa razy więcej a dodatki drugie tyle. POLECAM !!!

Opublikowano

no dokładnie jak sie ammo skonczy to jeszcze saiga jest moze jutro kupie to zobaczymy :D

Opublikowano

Stary kupuj jak najszybciej możesz :D kupiłem! zajebiście sie gra!!!!

ten zestaw jest zajefajny! miałem staty 42/3 :D a ten RangedAce (luneta) jest taka zajefajna że zabiłem z 452 metrów :D

Opublikowano

Hey, zestaw zakupiłem.... i jest rzeźnia :D jak pisze kolega wyżej najbardziej wymiata luneta , która daje zbliżenie :) świetna sprawa. I oczywiście szybkość przeładowywania naboi - bajka :)

POLECAM GORĄCO :)

x

Opublikowano

heh szkoda że ja kupiłem rangeace oddzielnie i L96A1 odddzielne ale to było kawał czasu temu ;D Zestaw polecam jak najbardziej

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo fajny zestaw dla snajpera :D Szkoda, że gram Medykiem :)

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

he he widze ze dobre opinie leca a przyblizenie robi sie rolką od myszki czy jak bo jak rolka to jest problem bo ja touchpadem gram :D

Opublikowano

he he widze ze dobre opinie leca a przyblizenie robi sie rolką od myszki czy jak bo jak rolka to jest problem bo ja touchpadem gram :D

Współczuje, na tym się grac nie da. Nie lepiej podłaczyć najgorsza myszkę ?

Opublikowano

Współczuje, na tym się grac nie da. Nie lepiej podłaczyć najgorsza myszkę ?

heh ja daje sobie rade i to calkiem nie źle ale co z tym przyblizeniem jak sie je robi ??

Opublikowano

@EDIT yoo kupiłem ten zestaw tylko nie wiem jak zrobic to przyblizenie na moim touchpadzie nie ma suwaka zeby to zrobic oO

Opublikowano

z tego co widzę dzięki temu zestawowi dużo ludzi gra snajperem . Za jakiś czas doładuje sobie telefon i też kupie ten zestaw ale tylko dla ulepszeń wsadzę do m95 i będzie kozak

Opublikowano

z tego co widzę dzięki temu zestawowi dużo ludzi gra snajperem . Za jakiś czas doładuje sobie telefon i też kupie ten zestaw ale tylko dla ulepszeń wsadzę do m95 i będzie kozak

nie zmieniaj na M95 bo L96 jest właśnie idealna z tym zestawem, grałem też z tym zestawem na M95 i nie mogłem się połapać do m95 w ogóle nie pasuje, nie radze jeżeli chcesz grać na M95
Opublikowano

nie zmieniaj na M95 bo L96 jest właśnie idealna z tym zestawem, grałem też z tym zestawem na M95 i nie mogłem się połapać do m95 w ogóle nie pasuje, nie radze jeżeli chcesz grać na M95

Zestaw kupię i zobaczę jak mi się będzie grać .Ją mając tylko m95 bez pakietu z lufą na zasięg i powiększonym magazynkiem potrafię wyciągnąć 5k na rundzie i dlatego piszę że z ulepszeniami bo chodzi mi głównie o lunetę .Ale dzięki za radę zawsze można jak sie nie spodoba grać L96

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...