Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak grać ISem?

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.czołg prawie prawie wymaxowany[brakuje zawieszenia, i topowego działa.silnik później bo be tego jest mobliny.Jak nim grać?często wychodze na - .aktywowałem kod bonusowy i premką idzie mi 1000 razy lepiej.Niekiedy odejmuje ale rzadko.W dodatku wychodze na wielki +.Ale dobre czasy sie skończą...

xxx

Opublikowano

Jak każdym heavy w bitwach 7 tieru to jest koks z dmg 390 na 2 strzały bierze 5 tiery i niektóre 6

W bitwach większych tierów staraj się być w drugiej lini nie pchać się do przodu bo pancerza to IS nie ma.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja Myśle że ten IS to taka wersja Kw1S tylko że IS jak jest wymaxowany to:

Ma wieksza szybkostrzelność mniejszą mobliność i trcohe lepszy pancerz i oczywiście jest na VII tierze :D

xxx

Opublikowano

Snajperem to IS nie jest. Staraj się podjeżdżać jak najbliżej wroga (byle się za bardzo nie wystawiać), co zwiększy celność. Na górze listy IS jest w stanie bardzo dużo odbić, więcej niż tiger czy T29. Przy bitwach IX tierowych możesz być jedynie supportem, bo 175 pentracji to jednak mało. (taktyka medów i flankowanie okazuje się wtedy przydatne)

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

@Up dzięki za rady zrobiłem tak z KW5 na mapie lotnisko.walłem mu w ten kubeł xD a i jeszcze Tigera II objechalem.Myślałem że stoi tyłem ale niestety wjechał w nieduże zagłębienie.Walłem mu w bok z tyłu

xxx

Opublikowano

Oj tam bez przesady skoro trollgunem na 50% załodze da się snajpić (a i owszem da się nikt mi nie powie,że nie) to IS'em powinno iść o wiele lepiej. Choć mimo wszystko polecam drugą linię i technika shot and hide =]

Opublikowano

przedewszystkim nie strzelaj gdzie popadnie, staraj sie przetrzymac strzal na tyle dlugo zeby miec pewsnosc ze spenetrujesz przeciwnika tym samym zadasz dmg i wpadnie kasa, no i zaoszczedzisz na pociskach.

Opublikowano

A takie pytanko: czemu nie wrzuca mnie do 10t.?skoro od dupy KW1 moge uszkodzić 10t.[na treningu było tak] to co z IS?czemu nie wrzuca do takich tierów?

xxx

Opublikowano

Teraz maksymalny rozrzut tierów to 2 (nie mówię tu o arty i LT), więc możesz max spotkać IX. Jeśli chcesz się bić z X to tylko plutonik z VIII, IX lub X

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

po patchu grasz max 2 tiery wyzej na HT. moja taktyka na ISa: czekaj minute jak sie nasi rozstawia i sytuacja gdzie przeciwnik. wal z daleka i wypatruj pojedyncze cele, duzo flankowania. gdy nie macie przewagi sniper jak macie to do boju w strone gdzie najmniej wroga jest, zawsze pod sciana albo górką i nie bac się w starciu 1vs1 wychylanie nie daje duzych efektow wtedy najlepiej taran pod sam przod wroga zeby mogl walic na wierze, najmocniejszy atut isów.

Opublikowano

na stockowym czolgu jest ciezko grac z 3tierami wyzej ale jak masz maxa i tylko zbierasz exp na nastepny to fajnie jest bo wiecej expa i kasy leci za wyzsze tiery

Opublikowano

@Ravoner ja to mam ale rzadko kiedy mam okazje spojzreć na weakspoty bo ciągle we mnie walą.W KW1 to nie patrze w co wale bo tam wszystko wchodze.Plus mam packa od scoobanego

@Flap_PL ja tak tęsknie za 10 tierami.żeby je porozwalać.np. mausa. oddał strzał ja go objeżdzam i pakuje mu w dupe:D

@Up4 dzięki za rady

@up fajnie że robisz ten poradnik.Na pewno zajrze

xxx

Opublikowano

A takie pytanko: czemu nie wrzuca mnie do 10t.?skoro od dupy KW1 moge uszkodzić 10t.[na treningu było tak] to co z IS?czemu nie wrzuca do takich tierów?

IS na 7 tierze jest potezny ale jezeli mialoby go wrzucac do 10 tierow to takze T29, Tigera i inne ht. Moze i IS by dal rade ale te inne nie. Ja tez na ruskich czolgach lubilem jak mnie do 10 tierow wrzucalo bo wtedy mozna bylo snajpera nabic i wiecej zarobic.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Up

Co ty gadasz jak Tigerem nie da sie ubić nic na 10 tierach ma on o wiele lepsze działko do snajpienia no i więcej penetracji dlatego też nie ma aż takiego problemu z przebijaniem jak IS

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Przepraszam. Racja, moze dlatego tak napisalem bo rzadko grywam Niemcami. Nastepnym razem posprawdzam statystyki itp.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Czołgi ZSRR są najgorsze do snajpienia czy campienia. Najgorsza celność i najmniejsza widoczność. Co nie znaczy że nie można tego robić z odpowiednio wyszkoloną załogą i modułami.

imetin_logo.png

Opublikowano

nawet patrzac na penetracje t7 (Is,t29,tiger) to is z top gunem ma najslabsza z nich wszystkich wiec ma najmniejsze szanse z t9-10 co prawda pancerz go troche ratuje (rykoszet) lecz przy t29 z wystawiona tylko wieza nie ma szans sie rownac

Opublikowano

Ja tak przeczytałem te wszystkie posty może się to komuś niespodobać ale mam to w dupię IS jest najgorszym czołgiem w tym może nie wtym ale w byłym dżewku ZSSR zanim wszedł KW-4 KW-1 T-150 dlamnie to była porażka jak nim grałem ale IS-3 jósz jest kozak dlatego się opłaca przejść przez ten hujowy czołg,Ale hyba w każdej nacji jest jeden hujowy czołg przez którego czeba się przemęczyć

Opublikowano

UP@A grzeczniej to sie nie dalo

Zeby offtopu nie bylo IS przeszlem juz dawno to gralo mi sie nim fajnie i z zaloga 100% to dobry snajper prawie jak tygrys:P

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...