Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RPG][Survival][100 Slotow][Maszyna 32 GB][Dedyk]

xShindev

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przy 7 osobach na 100, lagi co 5 sekund.

Niezla maszynka.

Serwer kiepsko skonfigurowany,

tabliczki na budowlach dotyczace praw autorskich, a spawn pobrany z planetminecraft.

Tyle tam rpg'a co plugin clrpg...

Ile mój steam jest warty... :( ---> LINK <---

P.s. Jeb** mnie ile mam postów, chcecie dać warna za "nabijanie postów" ? Lepiej mi zmieniajcie ilosc postow na '0'.

Opublikowano

Lol, lagi? W nocy robilismy test, wlaczylismy wszyscy razem 42 minecrafty i nie bylo lagow, wiec sory chlopcze.

Maszynka, no niezla, 32 gb 4 rdzeniowy procesor.

Serwer jest bardzo dobrze skonfigurowany, o czym ty wgl mowisz, bo bil Cie straznik ? Grałes koleś z 5 minut na serwerze, więc nic nie wiesz.

Tabliczki mówią o prawach autorskich większości budowli i głownie pluginach.

A co, RPG to musza byćpluginy ?

Opublikowano

chuja nie serwer.. jesteście zwykłymi frajerami co myślą że zrobią coś fajnego. Większość budowli zajebana z planetmc.com a oni podpisują jako swoje w dodatku chujowo skonfigurowany serwer i lagi co 10-20 sekund... i nie to nie mój net bo mam dobry! Tak. rpg to muszą być pluginy - powinniście zrobić ścisłą fabułę serwera oraz ogarnąć dobrze jego klimat jak i architekturę.

pozdro poćwiczcie

graphic.png

Opublikowano

Budowli prawie nie ma z planet mc,bo sam przy tym bylem jak budowniczy je tworzyl i sam wkladalem w to pomysly.. Fabula jest w trakcie tworzenia, ma juz 4 strony,. I jestem zdania, ze nie, w rpg nie musza byc pluginy ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...