Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]hl2.exe nie wysyłaj

kakaorp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem tf2 mi nie działa, kiedyś działało było ok tera chce wrocić do gry i nie działa sad.gif

Ten błąd to hl2.exe nie wysyłaj raportu i takie tam.

Przy włączaniu serwera tak mam ;(

OCZYWIŚCIE LIKE ZA POMOC DZIĘKUJĘ

PS: nie znalazłem takiego tematu

a tu fotka nie wysyłaj.bmp

Opublikowano

Nie powinien się usunąć cały, tylko niektóre mało ważące pliki. A jak nie działa to nie wiem. Pisz do Supportu.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nie powinien się usunąć cały, tylko niektóre mało ważące pliki. A jak nie działa to nie wiem. Pisz do Supportu.

czyli nacisnąc instaluj pls o odp bo gdy naciskam pisze ze jego wielkosc to 10gb
Opublikowano

usuną się cały poniewarz pobieram i pisze dowlanded 4.0mb/10,876.0
Opublikowano

Mój znajomy wywalił Steama, ale tfa cały czas miał. W takim razie sory za to. : ) A ja już nie wiem. Napisz do Supportu.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Mój znajomy wywalił Steama, ale tfa cały czas miał. W takim razie sory za to. : ) A ja już nie wiem. Napisz do Supportu.

bo pewnie zrobił kopie zapasową tf2 szkoda ze tez o tym nie pomyslałem ale cóż morzna powiedzieć ze robie reinstal gry wiec jak sie zainstaluje dam znać teraz eng wersje wiec morze będzie działac ale dzieki ze sie starałes leci like ;]
Opublikowano

@refresh

I dalej wyskakuje to samo ale rano działało bez zarzutu a gdzies o 14 już wciąż to samo a jak już to jak napisać no supportu (czy jakoś tak :D)

Opublikowano

ok teraz można powiedzieć że wszystko jest ok pomniejszyłem jakość grafy i jest git dzieki za trud DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...