Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]"Banujemy nieuczciwych graczy" wypowiedz się ;)

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

A co ty myslisz że oni sobie nie poradzą ze zrobieniem zabezpieczeń? Takie coś nie jest trudne więc się nie martw zrobią jedną aktualizację zrobią zapore odpowiednią.Ja na jedno konto gdzie używałem tak zwanego Bota na diamenty ban stały :). I nie tylko ja już 3znajomych dostało

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Drogi lars'ie 123. Na hack shielda, game guarda, punk bustera itp czekamy od stworzenia tejże gry, a szczególnie po ataku spamera i hakerów. Do tej pory gra jest praktycznie bez zabezpieczeń.

Jak to pitch mówi ,,te matoły z EA" to lenie, są żarci tylko na kasę, te ,,tempaki" powinni wziąść się porządnie za grę a nie tu coś dodać, może tu, itp. A powinni tego dokonać pierwiej naprawiając czat.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ale wy tworzycie moim zdaniem wkońcu wzieli się do roboty na nareszcie będzie spokój.

Opublikowano

@pitch

to w końcu EA i ich młot modera nie jest taki, jak nasz na tym forum ^^

@top

Jak ktokolwiek z Was dostanie bana, to ja jestem Chuck Norris xD

Nie ma szans, by wyłapali wszystkich, bo ci, co dostaną bana zrobią nowe i mamy piękne perpetum mobile :D

no to witaj Chuck Norris ;) ja dostałem bana na koncie , na którym testowałem RTD bota

@topic

moim zdaniem to bez sensu , przez 5 minut można wbić znów 50lv i dalej grać

, muszą zrobić zabezpieczenia bo to bez sensu :)

i taka mała rada , oni pewnie patrzą wszystkich co mają 50lv i patrzą ile mają wyścigów , myślę tak , bo dostałem bana na wszystkie konta 50lv , a jedne konto miałem 45lv , wbijane na RDT bot , 0 wyścigów i bana nie ma ;)

//hah, norris power, szok, a jednak dali bana :(

HB5fLf7.png

Opublikowano

***** przecież bot na diamenty nikomu nie szkodzi.....

50 lvl w 10 minut, wcale nie szkodzi, w ogóle ...

no to witaj Chuck Norris ;) ja dostałem bana na koncie , na którym testowałem RTD bota

@topic

moim zdaniem to bez sensu , przez 5 minut można wbić znów 50lv i dalej grać

, muszą zrobić zabezpieczenia bo to bez sensu :)

i taka mała rada , oni pewnie patrzą wszystkich co mają 50lv i patrzą ile mają wyścigów , myślę tak , bo dostałem bana na wszystkie konta 50lv , a jedne konto miałem 45lv , wbijane na RDT bot , 0 wyścigów i bana nie ma ;)

//hah, norris power, szok, a jednak dali bana :(

Mam 50lvl i 6 wyścigów do tego koło 2,5k dni w diamentach, ciekawe czy już mam bana :)

76561198024358790.png
Opublikowano

w tej grze juz prawie kazdy uzywał botow i hackow ja tez wiec jesli bedą banowac za hacki i boty to bedzie grało 5 osób na krzyż ale czas pokarze.

Opublikowano

w tej grze juz prawie kazdy uzywał botow i hackow ja tez wiec jesli bedą banowac za hacki i boty to bedzie grało 5 osób na krzyż ale czas pokaże.

taka mała poprawka :).

@top

Hmm zrobili to a okłamują graczy ?.

Mam swoje inne konto na którym używałem cheaty seria 2000. do dziś nie otrzymałem bana'na

1 mecz wygrany i 1 rozegrany. Ci którzy boją się tego nie radze im się bać ponieważ. Nie raz

takie coś mówili a poza tym jak zbanujesz takiego ruska nawet na IP on sobie zmieni wejdzie na cheatach

wbije 50 i to samo... więc jaki sens ?

Do przemyślenia dla was...

Opublikowano
BAN na FIAMENTY właśnie szkodzi :) ale ja wiem jak temu zapobiedz :) macie :

Jak pozbieracie Diamenty np będziecie mieli 100-999 dni diamnetów to jest troche nie możliwe więc robimy tak :

1-Scigamy się Wyścigi Wieloosobowe bądz Pojedyńcze (Dlatego że jak cię wezmą co macie np 20 wyścigów i macie 50 LVL) :)

2- Ścigamy się około 10-20 wyścigów na POLICJE :) z graczami innymi możecie z TRAINEREM nawet :)

3-Jak widzicie MODERATORÓW NFS WORLD PL na wyścigu to nie użwajcie żadnych TRAINERÓW :)

4- Dajcie LAJKA :)

PO 5 KONIEC :) może się przyda a może się nie przyda troche źle napisałem ale co tam może rozgryżniecie jak to zrobić żeby się nie kapneli :)

Ty jesteś dobrze pierdolnięty.

//Heh dobre,rozwaliłeś mnie tym hahaha

Czy bana można rozpoznać w sposób że jest "fail" logowania po kliknięciu graj ?

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Na mailu nie mam żadnej wiadomości. W sumie za tym kontem nie "płacze" bo to było tylko konto na testy samochodów :)

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Najlepsze jest to że dzisiaj zebrałem diaxy z tym botem ( i parę dni wcześniej) wyłączyłem grę, po paru godzinach włączyłem nacisnąłem "graj" i wyskoczył taki błąd jak przy banie gra się wyłączyła i spróbowałem drugi raz i gra się normalnie uruchomiła ;D (dodam że na koncie kupiłem kiedyś około 200k SB )

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Opublikowano

przecież to jest śmieszne, oni to zrobili tylko po to, żeby ładnie wyglądało i żeby wszyscy myśleli, że oni banują. mam ze 3 konta 50 lvl po 1000 dni+ i jakoś nie zbanowali ^^

Opublikowano

Okej. Sprawa przycichła. Zbanowali pewno tylko nałogowych hakerów. Nie ma sensu ciągnąć dalej tego tematu, kto dostał bana miał pecha, a kto nie niech się cieszy.

Close

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...