Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info]"Banujemy nieuczciwych graczy" wypowiedz się ;)

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , administracja wreszcie wzięła się do pracy i oto jej efekty

Banujemy nieuczciwych graczy

1-BanHammer.jpg

"Oszustwa to coś, co traktujemy bardzo poważnie w Need for Speed World. Wczoraj rozpoczęliśmy kolejną turę masowego blokowania kont graczy, którzy oszukiwali lub używali tzw. hacków w grze.

Need for Speed World ma obecnie 17 milionów zarejestrowanych użytkowników, a ta liczba codziennie się powiększa. Aby zapewnić ogólną przyjemność z gry, a przede wszystkim, uczciwość rozgrywki, będziemy kontynuować blokowanie kont oszustów.

Możecie być pewni, ze zależy nam na utrzymaniu jak najwyższej przyjemności z gry oraz jednoczesnym przestrzeganiu Regulaminu (Warunki świadczenia usługi). Wszystkie konta przyłapane na oszukiwaniu lub korzystaniu z programów ingerujących w grę zostaną zablokowane na stałe."

Źródło

HB5fLf7.png

Opublikowano

Już jest taki temat to po cholerę tworzysz następny?

Nawet się popatrzeć nie chce czy już taki jest..... -.-

mówisz o tym 2 strofowym poście? nie rozśmieszaj ludzi ;d uważam , że powinien zostać lepszy temat, a nie robiony na odwal...

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz żeby był śmietnik proszę bardzo.Jest jaki jest temat ale nie potrzeba 2 takich samych.Co do tematu skoro już jest...co z tego że zbanują teraz graczy skoro następni bedą hackować.Pobanują a potem następni zaczną.Ale z drugiej strony dobrze ze banują bo nie da się grać z hackerami,może w końcu na chwilę będzie jakoś poziom.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Za jakie diamenty? Jak już to za bot który nabija dni to na pewno polecą bany,nie koniecznie Wam ale ktoś dostanie za używanie bota.Już prędzej właśnie polecą za boty niż za trainer.

Opublikowano

Za jakie diamenty? Jak już to za bot który nabija dni to na pewno polecą bany,nie koniecznie Wam ale ktoś dostanie za używanie bota.Już prędzej właśnie polecą za boty niż za trainer.

***** przecież bot na diamenty nikomu nie szkodzi.....

Opublikowano

@up im szkodzi ponieważ nie płacisz biustów ;)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Ty chyba śmieszny jesteś myślisz że nabijanie poziomu w 20 min i zdobywanie takiej kasy jest normalne i dozwolone? Hahah niezłe.Ja nie mówie ze ktos dostanie bana ale za takie coś na pewno poleci.

Opublikowano

prooooszę ciebie ;P tematy tego typu są śmieszne ;P

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Ty chyba śmieszny jesteś myślisz że nabijanie poziomu w 20 min i zdobywanie takiej kasy jest normalne i dozwolone? Hahah niezłe.Ja nie mówie ze ktos dostanie bana ale za takie coś na pewno poleci.

lv wbiłem sprawiedliwie 50 . ale potem mi się znudziło bo brakowało fajnych części...

w sumie to wali mnie to... pogram w coś innego , jak dostane bana...

Opublikowano

lv wbiłem sprawiedliwie 50 . ale potem mi się znudziło bo brakowało fajnych części...

w sumie to wali mnie to... pogram w coś innego , jak dostane bana...

w moim wypadku to strata 400 zł. choć nie powiem że jestem całkowicie czysty ;P

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

Wiesz jak miałes już 50 i acząłeś na bocie grać to bana nie dostaniesz.Ale tacy co jadą cały czas i mają po 600 dni czy więcej to mogą dostać aczkolwiek nie wiadomo bo Ci z EA to i tak matoły.

Opublikowano

Wiesz jak miałes już 50 i acząłeś na bocie grać to bana nie dostaniesz.Ale tacy co jadą cały czas i mają po 600 dni czy więcej to mogą dostać aczkolwiek nie wiadomo bo Ci z EA to i tak matoły.

nie nie ja botów nie ruszam ale taki drift trainer czy jak bardzo bardzo dawno temu hack na policję to nie powiem ;)

nfsw_HADESS.png

Opublikowano

jak ktoś ma multi-hacka i używa opcji "tank mode" i jeździ w pościgach jednoosobowych to raczej bana nie dostaną. Oni na pewno mają jakiś system sprawdzania i automatycznie banują tych co mają np. 50 lv i 4 wyścigi ;) nie wiem czy ktoś zauważył , ale jak na bocie wbijesz np. 600 dni diamentów , a potem zbierzesz 601 dzień sam , to dostaniesz nagrodę taką , jak za 1 dzień ;) ja na 601 dniu dostałem 4.800 kasy , a jak sam zbierałem od początku to dostawałem 5.000 na 170 dniu ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

co się martwić zarwac 1 dzien zbierania diamentów i na nowo je zbierac i tyle :* a czesci juz sa w autkach i nie sa do ruszenia :)

pozatym i tak zanim 17milinów kont sprawdza to wiecie juz dni zarwane beda ^^

Opublikowano

Brak mi słów ale śmietnik robicie na tym forum. xD

a mi się wydaje , że to Ty robisz śmietnij pisząc taki bezsensowny post

@topic

niech sprawdzają , konta będą robili ciągle ;) albo to zabezpieczą , albo będą się tak bawić aż serwer padnie ;dd

HB5fLf7.png

Opublikowano

Wreszcie się za to wżieli YEA wreszcie większość dostanie bana wyścigi będą normalne i nikt nie wbije 50 w 20min bardzo się cieszę :)

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Tych co bula w gre prawdziwa salate to nie zbanuja, bez sensu by to bylo, bo by wtedy stracili mnostwo kasy ;p wiec nie lezy im to w interesie, a ja grajac osobiscie ciagle widze cziterow grajacych z samochodami za boost, jak by tak mieli takich banowac to by chyba z bankrutowali :D

xfz40l.jpg

Opublikowano

Ja właśnie grałem przed chwilą i spotkałem gościa co miał 322 wyścigi wygrane i 2 przegrane.Do tego wywalił mnie poza mapę w wyścigu i zaraz matoła zaraportowałem:D

Tak czy siak ten ich "Młot Moderatora" jakoś słabo bije:D Bo tu powinno lecieć banów od cholery ale nie ma się co dziwić -raz że im się nie chce a dwa że nie zbanują tych co ładują im konto:D.

Opublikowano

@pitch

to w końcu EA i ich młot modera nie jest taki, jak nasz na tym forum ^^

@top

Jak ktokolwiek z Was dostanie bana, to ja jestem Chuck Norris xD

Nie ma szans, by wyłapali wszystkich, bo ci, co dostaną bana zrobią nowe i mamy piękne perpetum mobile :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...