Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3 postacie, obie ciekawe ale muszę wybrać jedną. HELP!

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 3 postacie:

1. Wojownik Body 47lvl Aura M4 Berek M4 (zostało 5 misji do zrobienia)

2.Wojownik Mental 41lvl Silne M3 Duchowe M4(misje nie zrobione)

3.Ninja Dagger 34lvl Wirujący M4 (misje nie zrobione) (+65 Smoczych Monet i Fryz z IS)

Na grę nie mam zbyt wiele czasu około 2-3h dziennie, chciałbym alby postać była dobra w PvP, na wojnach i na zadymach pod DT na 75-86lvl. Chciałbym również aby nie było ciężko nią expić, rozwalać bossy i metki.

Doradzając mi proszę wziąć pod uwagę że na ninji jest 65 SM i Fryzura z IS ale fryzure można sprzedać.

Modek wiem że jest od tego temat ale proszę nie zamykaj bo bardzo zależy mi na szybkich i konkretnych wypowiedziach od doświadczonych graczy.

Z góry dzięki ;)

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/521555-nie-wiesz-jak-postaci-gra-zapytaj-tutaj/

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Body moim zdaniem sellnij mentala i daggera za jakieś lipne itemki typu fms +9 :D

Obecnie gram na s23 Kronos. Jakieś pytanie?? pisz PW

:DPomogłem??:D daj like nie bądź żyd :)

Opublikowano

Ja na twoim miejscu grałabym ninją, bo sam piszesz, że nie masz dużo czasu na gre więc dropienie ciągłe nie wchodzi w gre, a musiałbyś tak robić, żeby utrzymać tak drogą postać jaką jest woj. Ninja z poli expi się świetnie albo samemu no, ale buffa musiałbyś zrobić :)

fea.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...