Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Umiejętności dla załogi rosyjskich czołgów

bananx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zawsze do Czołgów Ciężkich polecam Towarzysze Broni jako 1., działają jeżeli każdy członek załogi ma na 100% i dodaje każdemu 5% do głównej umiejętności, dodatkowo wzmacnia Naprawę, Kamuflaż i Gaszenie Pożaru. Do tego kup Wentylację i poczujesz efekty.

Jako 2. Naprawa u wszystkich, a dalej jak potrzeba.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Dzięki znajomemu mam teraz zaje**stą nazwę :F

Opublikowano

Tak, u każdego, jako, że każdą następną umkę wbija się 2 razy trudniej, a Towarzysze działają tylko przy 100% to lepiej brać jako 1.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Ok, dzięki. Gdy będę dawał umiejętności załogi do 75% przy zmianie czołgu i nie będę wydawał golda, to na którym tierze mniej więcej będę miał członków załogi z dwoma skillami? Na razie mam KW-1S i załogę na 82%.

Opublikowano

Jak za darmo przeszkalasz na nowy czołg to ubywa załodze 20%, czyli jak masz załogę 100% i na nowy czołg ich szkolisz to mają 80%, za kredyty ubywa 10%. Dodatkowym umiejętnościom nic się nie dzieje. Tu masz opisy umiejętności i ile expa potrzeba do wbicia, klik.

9c5e8497803a7cb2gen.jpg

Opublikowano

Dzięki wielkie.

Mam jeszcze pytanie. Czy gdy usunę umiejętność, np. strzał z biodra który mam na 29% i dam sobie towarzysze broni to od razu wskoczą mi na 29%? Czy po usunięciu tego są jakieś skutki?

Opublikowano

Dzięki wielkie.

Mam jeszcze pytanie. Czy gdy usunę umiejętność, np. strzał z biodra który mam na 29% i dam sobie towarzysze broni to od razu wskoczą mi na 29%? Czy po usunięciu tego są jakieś skutki?

Jak usuwasz umiejętność, to zależnie od sposobu (za golda, srebro czy darmo) dostajesz odpowiednio 100% 90% 80% tego co miałeś wbite wcześniej. Najlepiej jak dla mnie wydać to 20k srebra, bo de facto to nie jest dużo

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...