Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] AC:R Multi

JokerMr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wczoraj na xboxie postanowiłem kupić live gold testowego na 2 dni włanczam używanego Assasins Creed Revelations włanczam multi i tam potrzebne jest takie coś jak przepustka sieciowa do battlefielda 3 wiecie gdzie to można kupić/znaleźć ?

mihcio15.png

Opublikowano

Kod do bf3 ? dziwne :O ? lecz ten kod mozesz uzyskać tylko i wyłącznie mając dołączone do gry Kod dostępu online tak zwane online acces z tego co wiem tego się nie da kupić lecz możesz napisać do bf3 aby ci taki kod nie mogą dać/sprzedać :)

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

@up ale tu chodzi o przepustke uplay dałem wzór , że to jest takie coś jak przepustka do bf'a

mihcio15.png

Opublikowano

Przepustka, czyli coś jak kod dostępu? Poszukaj na ofic. stronie xboxa, lub ubisofta. Może tam coś znajdziesz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kod do bf3 ? dziwne :O ? lecz ten kod mozesz uzyskać tylko i wyłącznie mając dołączone do gry Kod dostępu online tak zwane online acces z tego co wiem tego się nie da kupić lecz możesz napisać do bf3 aby ci taki kod nie mogą dać/sprzedać :)

Nie trzeba pisać do żadnego "bf3", EA ani Ubiosftu ani nigdzie indziej, aby takową przepustkę zdobyć. Wystarczy wejść na xbox live w rynek i wyszukać dodatki do gier, tam taka przepustka jest dostępna za 800MSP tak samo jest w przypadku AC:R

A nie masz jej nigdzie w pudełku od AC:R?

Do gry powinna być dołączona taka mała niebieska karteczka i tam właśnie jest kod o który się rozchodzi.

Opublikowano

@up

Wymieniłem inną gre na AC:R i w pudełku nie ma kodu o używana jak kupiłem bf'a 3 to była przepustka sieciowa , a przepustka upisoftu kosztuje 800 MS Pointów - około 35 zł nie ma szans za darmo bo widziałem takie temat chyba na innej stronie takie coś , że Ubisoft chce zarabiać też na używanych .

mihcio15.png

Opublikowano

@up

Wymieniłem inną gre na AC:R i w pudełku nie ma kodu o używana jak kupiłem bf'a 3 to była przepustka sieciowa , a przepustka upisoftu kosztuje 800 MS Pointów - około 35 zł nie ma szans za darmo bo widziałem takie temat chyba na innej stronie takie coś , że Ubisoft chce zarabiać też na używanych .

nie tylko Ubisoft, teraz większość tytułów posiada online passy

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...