Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc, doradzenie.

kyniok111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po 2 letniej przerwie chciałbym wrócić do gry w Silkroad na globalu. Powiedźcie mi czy opłaca się grać, czy jest nadal tak dużo botów i ciężko wbić na serwer, jak kiedyś. Jeżeli też macie chęci to podrzućcie mi propozycje kim najlepiej zacząć grać na chinach, tak jak i na europie. Dziękuję i czekam na ciekawy rozwój tego tematu. Pozdrawiam.

Opublikowano

Skoro chcesz wrócić na globala, to dlaczego założyłeś temat w "Prywatnych Serwerach Silkroad"?

Teraz jest już mniej osób, iż niestety zostały opublikowane plik vsro oraz powstało Silkroad R.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Do globala nie masz co wracać chyba że masz postać 110 + oraz mnóstwo kasy na Item Mala oraz bota , bo inaczej się dzisiaj już nie gra na Isro , polecam prywatne serwery możesz zdobyć większość za darmo na prawie wszystkich serwerach . W dziale publikacje serwerów masz spis polecanych serwerów . Od siebie mogę Ci polecić serwery PlaySro , Repose Network - ma ruszyć dzisiaj.

Opublikowano

Właśnie czytałem dziś, o tym Repose Network i przymierzam się do grania na nim. Ok, tak więc dziękuję za pomoc i proszę o zamknięcie już tego tematu.

Opublikowano

Na globalu musieli połączyć servery, bo świeciły pustkami. Myślę, że joymax nie porzuci kury znoszącej złote jajka i za niedługo będzie jakiś przełom, coś, czego na privach nie wprowadzą, do tego być może powiększone raty, pożyjemy-zobaczymy.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Do globala nie masz co wracać chyba że masz postać 110 + oraz mnóstwo kasy na Item Mala oraz bota , bo inaczej się dzisiaj już nie gra na Isro , polecam prywatne serwery możesz zdobyć większość za darmo na prawie wszystkich serwerach . W dziale publikacje serwerów masz spis polecanych serwerów . Od siebie mogę Ci polecić serwery PlaySro , Repose Network - ma ruszyć dzisiaj.

Sh4ke ten server codziennie ma ruszyc wiec poco to pisanie.

headerkzr.png

Jak sie podoba kliknijcie [Lubię To]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...