Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] muzyczna do huntingów

r1nb0w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

możecie mi polecić jakieś piosenki do huntingów na wrogich x7 i x6 ? język nie ma znaczenia , długość też bo zawsze można skrócić

chociaż nazwa będzie po angielsku więc najlepiej żeby muza też była w tym języku ,ale jak mówiłem nie koniecznie

Opublikowano

od 0:40 sekundy:

jeszcze ta ale bardziej do słuchania w momentach i can't mugł byś zrobić jak rozwalasz statki zajebiście to wyglądało:

od 58 sekundy słuchaj :

posłuchaj i wybierz

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

a może coś bardziej metalowego ? proponuje Sabaton - birds of war . co myślicie ?

birds of war? do huntingu nie pasuje :D . jak już jesteśmy w sabatonie, to może to:

ewentualnie to:

@edit

a jeśli to będzie wylot ssamotny, moim faworytem jest ta piosenka:

kiedy pada słowo alone, na filmiku możesz strzelić duży, czerwony napis ALONE, napisany jakąś zacną czcionką. tylko jeśli wybierzesz te piosenkę, przyśpiesz film ponieważ wtedy lepiej będzie to wyglądać. Wyobraż sobie, jak będzie wyglądał wolny film i bardzo żywa muzyka?? :D

0xnng.png
Opublikowano

birds of war? do huntingu nie pasuje :D . jak już jesteśmy w sabatonie, to może to:

ewentualnie to:

@edit

a jeśli to będzie wylot ssamotny, moim faworytem jest ta piosenka:

kiedy pada słowo alone, na filmiku możesz strzelić duży, czerwony napis ALONE, napisany jakąś zacną czcionką. tylko jeśli wybierzesz te piosenkę, przyśpiesz film ponieważ wtedy lepiej będzie to wyglądać. Wyobraż sobie, jak będzie wyglądał wolny film i bardzo żywa muzyka?? :D

na razie najlepsze szczególnie drugie , bo latam sam , a pierwsze to jakbym założył klan " dywizja duchów " top było by po prostu idealne

Opublikowano

na razie najlepsze szczególnie drugie , bo latam sam , a pierwsze to jakbym założył klan " dywizja duchów " top było by po prostu idealne

troszke podumałem i mam jeszcze jedną propozycje :D

leci piosenka, leci, padają słowa that is art of war i jebudu, wróg pęka :P

0xnng.png
Opublikowano

valts , a to niby czemu ? co ci w niej nie pasuje ?

p.s. do autora : pooglądaj jakieś znane filmy np. bushida , czy luxa i weź używane prze nich piosenki , oczywiście nie wszystkie bo nie wiem co luxikowi strzeliło do głowy , że podkładał tą

muzyczkę
Opublikowano

valts , a to niby czemu ? co ci w niej nie pasuje ?

p.s. do autora : pooglądaj jakieś znane filmy np. bushida , czy luxa i weź używane prze nich piosenki , oczywiście nie wszystkie bo nie wiem co luxikowi strzeliło do głowy , że podkładał tą

muzyczkę

1. początek, troszkę jak w kościele

2. wokal. niewiele potencjalnych widzów lubi metal, a jescze mniej zbasowanego/zachrypniętego wokalistę. a filmik w końcu jest przeznaczony dla publiki :). sam nieobejżałem kilka filmików z powodu ścieżki dzwiękowe, a kilka filmików oglądam tylko z powodu muzyki w tle :D

0xnng.png
Opublikowano

wiesz , ale w ten początek można walnąć coś w stylu : ... ( nick ) prezentuje , ... ( nazwa ) , a po tym np. oceniajcie , komentujcie itp. zresztą można wyciąć te paręnaście sekund , a co do wokalu to nie narzekaj , bo zaproponowane przez ciebie piosenki śpiewa ta sama osoba i jego wokal raczej się specjalnie nie różni

Opublikowano

oczywiście ,że coś metalowego ! ,ale sabaton ? chłopaki ,nie znacie się xD

-Drowning Pool - Bodies (chyba jedna z popularniejszych piosenek ,myslę że już wykorzystywana)

-Slipknot - Duality (taaaa to jest mocne)

-rammstein - Amerika :D

Marilyn_Manson_-_Doll-Dagga_Buzz-Buzz_Ziggety-Zag >>> to będzie pasowało :D było nawet w reklamie opla xD

System of a down - Toxicity

Pisać dalej ? jestem w metalu od małego /m/ : )

michaeljacksonky.png

All sygnatures by Razor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...