Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zoomhack niedozwolony?

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, za każdym razem gdy gram w lola. Uruchamiam sobie zoomhacka a proces leagueoflegeneds.exe zmieniam na "wysoki". Dzisaj wchodzę sobie na email a tu taka wiadomość od [email protected] wiadomość brzmi: Greetings Summoner,

Your account has been temporarily suspended for breaching our Terms of Use. Our system has detected improper modifications to your League of Legends client. While we allow for customization and creativity, modifications that allow for an unfair competitive edge are unwelcome on the Fields of Justice.

To ensure that your system has no unwelcome modifications, we recommend using the official client without third party modifications. You may download an unmodified version of the client at http://signup.league...gnup/redownload

Please note that continued usage of improper modifications can result in further disciplinary actions. Please read the following excerpt from our Terms of Use:

J. Using any unauthorized third party programs, including but not limited to "mods," "hacks," "cheats," "scripts," "bots," "trainers," and automation programs, that interact with the Software in any way, for any purpose, including, without limitation, any unauthorized third party programs that intercept, emulate, or redirect any communication between the Software and Riot Games and any unauthorized third party programs that collect information about the Game by reading areas of memory used by the Software to store information.

You can read our full Terms of Use here: http://na.leagueofle...egal/termsofuse

If you have any further questions you may contact us at: http://support.leagueoflegends.com

Czyżby muszę zaprzestać używania zoomhacka? Kiedyś jak czytałem przy ściąganiu. Że nie dość, że jest dozwolony to jeszcze trudno go wykryć ;p. Bardzo proszę o szybką pomoc. Powiedzcie co mam robić xD

edit: a może o to chodzi, że ponownie zacząłem robić refy? Zrobiłem 3 refy na 10 lvlu.

Opublikowano

No właśnie mało oczywiste, nie wiem gdzie jest aktualny temat, może go jakoś ulepszyli czy coś. PODOBNO zoomhack był dozwolony. Coś się zmieniło?

Opublikowano

Zoomhack nigdy nie był dozwolony, to ingerencja w pliki gry, więc narusza OWH gry.

Opublikowano

Kurwa, człowieku, zoomHACK. Widziałeś jakąś grę w której cheatowanie jest dozwolone?

Nie, zoomhack nie jest legalny, nie, regulamin nie pozwala go używać.

Opublikowano

A nie robią jakiś update, żeby było to nie wykrywalne? Skąd ten lekki hejt na mnie? Przecież to forum o cheatach. Po prostu chodziło o to , że jakiś user w tamtym temacie napisał, że zoomhack jakoś bardzo nie pomaga i niby nawet riot potwierdzał, że jest dozwolony. Ale dzięki za pomoc.

są 2 rozwiązania.

przestanę grać na zoomhacku

znajdę jakiś update na zoomhacka

Opublikowano

Tak jak niektórzy mówili, zoomhack jest niedozwolony. Tak jak mówiłem po tym "ostrzeżeniu" zacząłem grac bez zoomhacka i bez żadnego odzewu. Za to wczoraj zagrałem sobie na zoomhacku. I dzisiaj patrze na email a tu, coś, że z moim kontem. Mówie sobie oby nie pernamentnie. I na moje szczescie ukazało się takie coś. GDWBB.jpg

Za to jak potem chciałem sprawdzić w grze to wyskoczyło takie coś: 66fWV.jpg

I tu mam 2 pytania. Dlaczego na emailu jest do 15 a w grze od 16.

A drugie: Czy ktoś będzie jakoś udoskonalał zoomhacka, by riot go nie mógł wykryć?

lub ten ban mam za refy.

Opublikowano

skąd wiesz ,że za refy? a nie za zoomhacka bo ja też nie mam pojęcia czy to za refy czy za zoom hacka... też mam bana do 16 i robię w między czasie więcej refów :C

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Po chuj Ci ten zoomhack baranie. Przecież on nic nie daje tylko oddala kamerkę co nie jest przydatne bo i tak nie widzisz co jest w krzakach...

10daya8.png
Opublikowano

Po chuj Ci ten zoomhack baranie. Przecież on nic nie daje tylko oddala kamerkę co nie jest przydatne bo i tak nie widzisz co jest w krzakach...

ROTFL, umarłem, po co? po to ,że mam tak małą rozdzielczość że gówno widze, i zoomhack jest w chuj przydatny tyle w temacie

199910496651d9d4266c95e.jpg

Opublikowano

Kiedyś jak czytałem przy ściąganiu. Że nie dość, że jest dozwolony to jeszcze trudno go wykryć ;p.

Hmmmm po co wykrywać coś co jest dozwolone? Hmmm? To chyba mówi samo za siebie, że tak nie jest.

To jak z dopingiem lub dragami - sprzedawca powie że legalne ale i tak cięzkie do wykrycia.......

wikmk9.jpg

Opublikowano

Tak to jest, jak jeden koleś na forum upiera się, że niewykrywalne i legalne, bo ON nie dostał jeszcze bana, a stado baranków mu wierzy. To tak jakby ktoś powiedział "Mam to BMW od 2 lat i nie miałem wypadku. Nie można mieć wypadku, kiedy się jedzie BMW, bo jeszcze nic MI się nie stąło".

7m9a.png

Opublikowano

@2UP nawet nie wykrywać co dozwolone. toż już nazwa mówi : zoomHACK .. czyli, że hack, czyli, że NIEDOZWOLONE ! jeżeli coś jest trudno wykryć, to nie martw się, znajdą sposób, żeby wykryć to szybciej :) mają tyle użytkowników, że wszystko wychodzi po woli na jaw ^^

Opublikowano

W takm razie może zmienimy lekki tok dyskusji na taki: dlaczego w emailu jest do 15 a w grze do 16 xD? Jeżeli grasz w gta sa na single player to masz tam cheat device. Nie powiesz mi chyba, że ktoś ci może zabronić grać sobie na singlu na kodach ;D albo w gothica 2.

Opublikowano

W takm razie może zmienimy lekki tok dyskusji na taki: dlaczego w emailu jest do 15 a w grze do 16 xD? Jeżeli grasz w gta sa na single player to masz tam cheat device. Nie powiesz mi chyba, że ktoś ci może zabronić grać sobie na singlu na kodach ;D albo w gothica 2.

Bo u nich masz inny czas? a czy lol ma wersje single? nie wydaje mi sie. Byl temat zwiazany z zoomhackiem na officialnym forum lola i pracownicy riotu wypowiedzieli sie ze NIE, NIE JEST DOZWOLONY

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Tak jak niektórzy mówili, zoomhack jest niedozwolony. Tak jak mówiłem po tym "ostrzeżeniu" zacząłem grac bez zoomhacka i bez żadnego odzewu. Za to wczoraj zagrałem sobie na zoomhacku. I dzisiaj patrze na email a tu, coś, że z moim kontem. Mówie sobie oby nie pernamentnie. I na moje szczescie ukazało się takie coś. GDWBB.jpg

Za to jak potem chciałem sprawdzić w grze to wyskoczyło takie coś: 66fWV.jpg

I tu mam 2 pytania. Dlaczego na emailu jest do 15 a w grze od 16.

A drugie: Czy ktoś będzie jakoś udoskonalał zoomhacka, by riot go nie mógł wykryć?

lub ten ban mam za refy.

Mam dokładnie to samo, tyle, że maila nie dostałem. Mój kolega też to ma.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Nie graj z zoomhackiem, chyba to oczywiste? Musisz nauczyć się grać normalnie, bez programów wspomagających.

Wiesz co ty już wyjdź :) .

Czy patrzysz co pisze pod czas każdego wejścia na tą stronę ? Oświecę cie "MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online"

Więc jak chcesz uczciwie grać to wyjdź z tej strony i sobie graj :D .

@Topic

Zoom Hack wcale nie jest nie dozwolony i go używam zawsze pod czas gry . Możliwe że Moderatorzy Riot zaczęli zwracać na to uwagę .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Czy patrzysz co pisze pod czas każdego wejścia na tą stronę ? Oświecę cie "MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online"

@Topic

Zoom Hack wcale nie jest nie dozwolony i go używam zawsze pod czas gry . Możliwe że Moderatorzy Riot zaczęli zwracać na to uwagę .

Ku*wa ale wy jesteście pojebanI!

ZOOM HACK JEST NIEDOZWOLONY !!!!!!!!!!

ILE RAZY MOŻNA WAM TŁUMACZYĆ TO SAMO W KÓŁKO I W KÓŁKO?!

http://euw.leagueofl...ad.php?t=740349

macie cytat Vuxadin'a czyli programisty lola

"Anything which can modify gameplay even in the slightest is bannable and no hesitation will be taken when suspending offending accounts."

Czyli żeby wasze móżdżki szybko zrozumiały odraz wam przetłumaczę :Wszystko co modyfikuje grę nawet w najmniejszym stopniu jest nielegalne i nie będzie wahania przy banowaniu konta:

i odraz was uprzedzam żeby ni było : były już setki tematów dot. custom skinów z leaguecraft.com i są one legalne i można ich używać. Dlaczego o tym mówię? bo raz jakiś płaczek wyleci z tekstem "A SKINY ?! CO TO JEST JAK NIE INGERENCJA W KLIENTA?!"

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

@Topic

Wyjdź, jeśli nie umiesz czytać. Forum jest od cheatów, botów, bugów, hacków. Temu nie mam nic przeciwko, ale on się pyta czy zoomhack jest dozwolony, a ja mu odpowiadam że nie!

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...