Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]darmowe founds

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego Wy mówicie ze wiekszość ankiet nie działa ja dzisiaj juz 5 robie a 4 doszly od razu ^^

a oto jak dotąd moja największa nagroda chodzi o ta wieksza :D

dokladnie teraz przyszlo dodatkowe 477 funds

post-455655-0-66139700-1344576560_thumb.jpg

post-455655-0-49987500-1344576575_thumb.jpg

Age is just a number :)

Opublikowano

ja bym mial wiecej gdybym ogarnal jak sie rejestrowac na angielskich i amerykanskich stronach bo nieraz trzeba podawac adres albo postcode albo zipcode a ja nie czaje takiego czegos

Age is just a number :)

Opublikowano

Bravo dla Ciebie. Mi ani jedna z 15 ankiet 3 dni temu nie doszła, więc albo miałem buga, albo to i tak ściema.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Raz działa raz nie, ja tam osobiście zarabiałem po 3-4k na dzień, bo miałem takie coś że pisałem jedną litere i mi się ankieta sama uzupełniała ale skasowałem formularze i muszę coś pokombinować, ale zazwyczaj mi dochodziły

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

U mnie same płatne są ... Tzn. trzeba sms potwierdzac :/

Robię to co lubię, lubię to co chcę.

84564230168514981164.png

Opublikowano

a moze zrobcie takiego mini tunta jak zdobyc je ?

Wchodzisz w zakładkę funds - zarób funds. Instalujesz dodatek Anonymox do firefoxa i robisz oferty na zagranicznym IP.

Opublikowano

Wchodzisz w zakładkę funds - zarób funds. Instalujesz dodatek Anonymox do firefoxa i robisz oferty na zagranicznym IP.

A gdzie moge znalesc te "Zagraniczne IP?"

c9fe75fe.jpg

By Mr.KaczySmiech

Opublikowano

Witam mam pytanie odnosnie darowych founds,czy moglby ktos zrobic dokladna instrukcje co pokolei i linki zeby dostac to za free z gory dziekuje,prosil bym wszelkie informacje pisac na moje gg 5868110

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Mam pytanie odnośnie tych ankiet. Zainstalowałem tą wtyczkę podaną wyżej i mam więcej bełpłatnych ankiet oczywiście nie w polskim języku. Tylko jakie ankiety wypełniać? Wszystkie jak leci? Czy bezpieczne są ankiety gdzie chodzi o pobranie "czegoś" ? Fałszywe dane wchodzą w grę? Jak do tej pory wykonałem 5 ankiet (Polskich) i fundsy dostałem tylko z jednej.

Prosił bym o odpowiedź :)

Opublikowano

Podawaj dowolne dane, dowolne maile. Nie ma to żadnego znaczenia ani nie ma żadnych konsekwencji. Wypełniaj ankiety jak leci. Fundsy często nie dochodzą i trzeba się z tym liczyć, zgłaszanie nieprawidłowej zagranicznej ankiety może prowadzić do bana na sponsorpay.

Opublikowano

Co mogę rozumieć przez nieprawidłową ankietę?

EDIT: A w jakie ankiety najlepiej inwestować? Patrzyć na ilość Fundsów czy na konkretne zadanie jakie trzeba zrobić? Większośc opiera się na sms...

Opublikowano

Ankietę, z której nie dostajesz Funds. Istnieje możliwość zgłaszania takowej, jednak jest możliwość dostania bana w związku z robieniem zagranicznych ankiet.

Opublikowano

Dokładnie, aczkolwiek nie spodziewaj się kosmicznych sum. Masa tych ofert jest praktycznie niewykonalna.

Broń Boże nie wysyłaj nigdzie sms, nabawisz się samych problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...