Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć grę i stworzyć dobrą postać?

BBC37

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolego czy może załączyć zdjęcia na inny serwer, bo tych już nie ma a by się przydały ;)

Gra ktoś z was może na prowincji 26?

Ja gram. Akurat zacząłem.

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

Opublikowano

proszę o zamknięcie poradnik jest już nieaktualny bardzo długo na dodatek nie działają żadne screeny

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

@Up

Zgadzam się. Przydały by się nowe screeny, ale chyba ich już nie będzie.. ;/

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

50/100/150/200/250/300/350/400/500

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik fajny, właśnie zaczynam grać z nim w gladiatusa i powoli robię tą swoją postać, zobaczymy co z tego wyjdzie. Szkoda, że na s26 ludzie coś mało jedzonka kupują, czasem muszę wystawiać po kilka razy to samo na 24h, żeby ktoś kupił.

Co?

Opublikowano

powinienes jeszcze napisać że wbicie takich statów trwa dłużej niż 2 lata :) 100 charki na 7 poziomie i + 80 reszta? .......

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Poradnik fajny, właśnie zaczynam grać z nim w gladiatusa i powoli robię tą swoją postać, zobaczymy co z tego wyjdzie. Szkoda, że na s26 ludzie coś mało jedzonka kupują, czasem muszę wystawiać po kilka razy to samo na 24h, żeby ktoś kupił.

na s26 akurat trochę lipa  hadlem.

@up

2 lata? nie bądź śmieszny

Opublikowano

a ty ile myślisz trwa zarobienie 100k złota na jedną podstawę charki na samym rynku .. mam 52 lvl i gildięgdzie jest 30% treningu i na 120 podstawę mam 100k więc nie wiem jak ty chcesz w np: pół roku coś takiego zrobić .. 

Opublikowano

na s26 akurat trochę lipa  hadlem.

@up

2 lata? nie bądź śmieszny

myśle że masz może max 15-20 lvl i nic nie wiesz o tej grze więc się nie wypowiadaj :)

wbij te staty które podałem i na tym poziomie który również podałem szybciej niż ten przedział czasowy to pogadamy :) 

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

myśle że masz może max 15-20 lvl i nic nie wiesz o tej grze więc się nie wypowiadaj :)

wbij te staty które podałem i na tym poziomie który również podałem szybciej niż ten przedział czasowy to pogadamy :)

dobra, aktywna, pomocna (paki) gildia z polem na 15 poziomie, umiejętność gry i handlowania, jak umiesz handlować to sprzedasz wszystko, nie tylko żarcie, codziennie wystawiać nowe towary 4-6 miesięcy i gotowe. mi to zajęło mniej więcej 5 miesięcy, ale już i tak nie gram, bo nie mam na to czasu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mimo, że mam problemy z prawidłowym działaniem forum (dzięki za pomoc kochana Administracjo  -.- ) zaktualizowałem screeny, już nie musicie wchodzić w linki, wyświetla je bezpośrednio w temacie.

pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...