Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość piotrex43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Otóż mam własny serwer dla paru osób wiecie tak dla wspólnej zabawy , ale nie w tym problem . Problemem jest iż jest Baaardzo mało potworków , tak wiem taki temat już był , ale nie znalazłem w tamtym temacie odpowiedzi ... W pliku bukkita mam ustawione

spawn-limits:
 monsters: 70
 animals: 15
 water-animals: 5
ticks-per:
 animal-spawns: 400
 monster-spawns: 1

co z tego co wiem jest dobrze .

Serwer jest hard , potworki respią się ale w małych ilościach ... spawn-monster jest ustawione na true dla tych co już chcieli pisać że jest na false :P I tak dodając , zmieniałem kiedyś spawn potworków i wszystko działało po ponownej zmianie na ticks-per na 1 też było dobrze później się zwaliło , czy może mieć to coś wspólnego z problemem ? Byłbym wdzięcznym za pomoc . Oczywiście "lubię to" czeka za dobre chęci :)

P.S W pluginach z tego co wiem nic nie zmieniałem ale jeżeli będzie potrzebna lista pluginów to dołączę :)

Opublikowano

Zmień:

monster-spawns: 5

Powinno się wtedy więcej ich respić.

Takk robłem to wcześniej i nie wchodziło . Teraz jakoś poszło :) Dzięki . Temat clear .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...