Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Napis] Charon =)

Charon =)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[/font]

1321130971-U250803.png

Tematyka: metin2

Wysokość:brak

Szerokość:brak

Napis/y: Aries.eu Team(Proszę o napisanie znaku ,,S''

Kolorystyka: podobna jak na innych znakach(taka brozowo zlota czy jakos tak)

Dodatkowe informacje od zlecającego: like za pomoc(limit)

Witam, jest ktoś bardzo doświadczony na tym forum i dopisał by znak ,,S'' tam gdzie pisze Arie? żeby wyszło Aries ? tylko proszę was o podobną czcionkę i żeby znak S mial podobne kolory niz inne znaki np. A,R itp..

link do zdjecia:

http://speedy.sh/aQU2R/zdjecie.rar

prosze o nie zamykanie tematu pls...

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

dopisał by ktoś znak S żeby wyszlo Aries? ale tym samym kolorem i ta lub inna podobna czcionka

*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡* ٩(͡๏̮͡๏)۶

Opublikowano

http://screenshooter.net/6372388/pdpclxj

Dorobić to Ci tam mogę kropkę ...

EvTPD.png

ech.. ale ja chcę, jak na tym moim zdjęciu, zeby kolory były z deka takie same, tzn. taki sam brąz i lekko złota

i chce zeby bylo tak samo, tylko zeby tam bylo S dopisane ;p o to mi chodzi, jak nie rozumiesz to pisz. ale masz like za starania.

btw. jak pisze arie . eu i pod spodem pisze TEAM to zeby wyszlo Aries.eu Team tylko trzeba tam między E a kropką S dopisąć, ale podobną czcionką i żeby było takim samym kolorem tzn. tym broząwszym xD i lekko złota.

Opublikowano

Kompletnie ignorujesz fakt że znajdujesz się na liście persona non grata, i właśnie zostajesz wpisany na nią trzeci raz.

Temat do zamknięcia.

mg7k04q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...