Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GIFT CODE na Allegro

Minecraft545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jeśli jest taka cena , radzę dobrze , kup z minecraft.net. Na tej stronie masz pewność , że Cię nie oszukają. Na Allegro nic nie wiadomo , komentarze można dorobić , wszystko upozorować. Nie polecałbym kupywać.

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

O to właśnie chodzi rodzice nie mają karty. Więc minecraft.net odpada. Chyba że da się przelać przelewem bez karty, wpłacając samą gotówkę na dane konto.

166n0ye.jpg
Opublikowano

widze ze kolejny temat w ktorym wszyscy sa za tym zeby kupic mc za stowke :) polecam alegro ale nie cwaniakow ktorzy wlasnie cie roobia w ch*ja dajac cene 98 zl ci co sprzedaja na allegro kupuja keye hurtowo okolo 5k keyow do sprzedania co ich wychodzi tanio okolo15-30 zl zalezy ile kupi sprzedaja na allegro za 25 zl ale trafiaja sie nie powiem ze oszusci ale ludzie ktorzy daja sobie na produkt cztero krotna marze w tym wypadku 98 zl opanujcie sie kupcie taniej za 25zl ja kupilem na allegro i jestem zadowolony dziala a kupilem rok temu i to nie sa gotowe konta tylko gift code taki sam jaki kupijesz x4 drozej :) wiec zycze ci ogarnietych zakupow a wszyscy @up co sa za kupnem gifta za 100 lub na orginalnej stronie polecam nie sluchac bo to bezsens

Opublikowano

@2up Gówno prawda. Bezpieczeństwo kosztuje. Kupując taniej masz dużą szansę , że zostaniesz oszukany. Ostatnio była akcja , że minecraft na allegro za 30 zł. Gość miał dobre komentarze , wszystko ok. Po wysłaniu sms nie było z nim kontaktu. Też mówił , że kupuje hurtowo i go tanio wychodziło ... Jaki to interes , kupując 5k kodów za 15-30 zł za sztukę , a sprzedając go po 20 zł ? Myśląc logidznie najmniej dałbym 60 zł ...

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

Ja będę kupował za 20 dyszki z allegro , bo mój kolega tak kupił i ma już ponad rok ;) Zdarzają się sytuacje że kod działa sobie dobrze i długo , a inny za tą cene np. działa miesiąc. a jak stracę to trudno.

Btw. jak to twoi rodzice nie mają karty? :O

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

Mam dla ciebie tańszą propozycje na minecraft.net masz tam za 19Euro wiec okolo 80zł taniej wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...