Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Co sądzicie o czołgach chińskich?

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie ja zaczne:

Typ59-Najlepszy według mnie med VIII tieru :D

Typ62-Jak wyżej.widziałem go na filmie.Nieźle sie sprawuje ale ta prędkość...

Jest jeszcze WZ-111. mozecie go zobaczyc w czołgopedi.Jest to czołg ciężki ktorego tiru? nie wim xD zapomniałem

A wy?co o nich sądzicie?

xxx

Opublikowano

Mi sie podobaja. W koncu to unikaty - wszystkie premium. Najbardziej podoba mi sie Typ62 po obejrzeniu tego filmiku. Ładne skrety ma i fajnie wyglada jak taki maly 59. WZ-11 to 8 tier, szkoda ze na europejskim serwie go nie ma. Chyba jest na US.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Szkoda ze typa59 ani typka62 nie da się kupić;[ za złoto/w sklepie bo bym w tescie aktualizacji kupil se go i pojezdil nim.a tak to musze zbierac na t62A[dość podobny do typków]

xxx

Opublikowano

Typ59 jako med sprawia wrazenie najlepszego,

type62 chyba sie skusze na zakup, tylko te losowania beda denerwowac ale to w koncu lt

wz-111 takie cos jak is6 znosny pancerz (wieza nawet nawet) i dzialo z dupna penetracja 175/300/61

Opublikowano

Zna ktoś parametry 62? zastanawiam się nad kupnem tego unikatu, ale skoro ma mnie wrzucać na 9-10 tiery to wolałbym tylko nie scautować. Bo samo scautowanie za ciekawe nie jest.

Opublikowano

penetracja to 98-163 mm obrażenia to 120-200 hp 10,5 pocisków na minute

pancerz:25/25/16

pancerz wieży:50/36/36

czołgi trzeb walić od boku/tyłu

@Up szybszy :D

xxx

Opublikowano

Typ59 jako med sprawia wrazenie najlepszego,

type62 chyba sie skusze na zakup, tylko te losowania beda denerwowac ale to w koncu mt

wz-111 takie cos jak is6 znosny pancerz (wieza nawet nawet) i dzialo z dupna penetracja 175/300/61

To jest LT dla twojej wiadomości ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano
penetracja to 98-163 mm obrażenia to 120-200 hp 10,5 pocisków na minute

pancerz:25/25/16

pancerz wieży:50/36/36

czołgi trzeb walić od boku/tyłu

@Up szybszy :D

ja pierdole, takie staty, to se mogą w dupę wsadzić. Kupić, raczej kupię ten czołg, ale mam nadzieję, że nie bd potem płakać.

Opublikowano

Kupiłem euro jak było po 3.20, ale jakoś szkoda mi wydać.

Ja bym raczej kupił Type-59. Jak już kupować premium, to tylko do zarobków.

Opublikowano

Typ 59 jest o 10 euro droższe i nie każdego stać na taki zakup. Poza tym, wydaje mi się, że WG powinno dać jakąś rekompensatę za to, że Typa 62 wrzuca wysoko, a ma mały pancerz i chujowe działo. A oni chyba wiedzą, że jak ktoś lubi tylko scoutować to sb luncha kupi, albo t-50-2 i nie wywali kasy na premium tanka

Opublikowano

Widziałem bitwę z Type-62. Za zabicie 2, uszkodzenie 2, i wykrycie 1 koleś zarobił 67k z czego pod koniec bitwy go zabili i za naprawę płacił 3,5k. (Nie wiem który to patch, data filmiku luty 2012)

Sądzę, że ten czołg będzie działał głownie jako wsparcie tak jak na flmiku.

Opublikowano

Tak jak mówię to jest na starym patchu. Bo na chińskim servie ten czołg już dawno był. Choć skoro to premium to powinno być cały czas tak samo. Sądzę, że przy słabych bitwach czołg będzie zbierał jakieś 50k

Opublikowano

Ja nie wydaje na tą gre kasy i nie zamierzam gdyby ten typ kosztował tyle co ten td niemiecki na 6 tierze to bym go jeszcze może kupił ale 80zł za jakiś czołg w grze internetowej to przesada wole wydać to na upgrade mojego kompa :P

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Czołgi chińskie to fajna sprawa, Typ-56, Typ-62, unikatowe czołgi dojdzie ich jeszcze więcej, to może być nowa era, coś, co zainteresuje każdego, powinnobyć to lepsze niż Francja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...