Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odnosnie zwoju powrotu umiejetnosci

banjok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam WP ktorego kupilem niedawno. Zamiast strachu ma palec na m. Z racji ze jest on na m3, wiec niewiele chcialbym go cofnac. Ale nie jestem pewien czy zwoj z is cofa umiejetnosc ktora jest juz na poziomie m. Palec wszedl na 17 wiec z tym problemu nie bedzie. Tylko powiedzcie mi czy na pl jest cos takiego mozliwe. Z gory dziekuje za sensowne wypowiedzi, pozdrawiam.

Opublikowano

Po zakupie zwóju do cofania umiejętności, cofa Ci on jedną wybraną umiejętność, zwracając tylko 17 punktów (czyli jak Ci palec wszedł np. na 20 to nie zwróci Ci, 20 punktów), po czym możesz je rozdać do nowych/ej umiejętności, lecz nie odda Ci on poziomu m3 tylko będzie normalne na M, zwój nie gwarantuje też 100% na wejście na M, jednak szansa jest bardzo zwiększona niż byś resetował u staruszki i dodał od instruktora.

Opublikowano

Tak jak kolega UP, czyli. Mając Palec który wszedł na 18 pkt po resecie odda Ci tylko 17 pkt. Na szczęście tobie wszedł, a raczej osobie od której kupiłeś na 17. Jak rozdasz od nowa te 17 pkt to każdy skill w który dasz wejdzie Ci na 17, znaczy. Na przykład nie masz w ogóle pkt danych w Palec ( nie wiem czy to działa również z tymi, jak masz już 5 pkt, ale raczej powinno ) dasz 17 które zresetowałeś i dostaniesz M, nie musisz się martwić o to, że Ci nie wejdzie i będziesz musiał wbijać lvl. Pamiętaj, że będzie ten skill wyzerowany więc wbije Ci na M1 a nie tak jak miałeś Strach na M3.

Chociaż ja bym Ci w ogóle nie polecał tego Strachu cofać, bo Palec o wiele lepszy. :)

E9mwj60.png
Opublikowano

dzieki wielkie :) Glownie chodzilo mi o to czy da sie cofnac z poziomu m. Dostaniecie po lajku jak wejde na komputer :)) @up - chce ostro dropic ta surka wiec strach bardziej mi sie przyda :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...