Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile warte konto.

Madziaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznij aukcje od 1000 zł (sory, ale jak dla mnie to ten co posiadal to konto musial spedzic cale zycie na tej grze + krasc hajs matce) kup teraz daj za 2 tysiace. pewno jest jedne, ze nie wystawiaj tego za bezcen, bo kto bedzie mial kupic to kupi nawet po takiej cenie, bo to i tak rarytas. A tak wgl, to czy właścicielem moze nie byl jakis streamer? Nigdy nic nie wiadomo...ale dla pewnosci pytam.

Streamerzy dostaja full odblokowane champy, skiny itd. Wszystko maja unlocked takze wiecie...

Ty bezmózgu, to że masz 10 lat i matce z portfela na rioty podpierdalasz to nie znaczy, że on np. nie chodził do jakiejś pracy i sam uczciwie na to zarobił. Ta mentalność internetowego społeczeństwa - bezcenne. Konto warte z 1500zł, ale jak wiadomo na lolu się nie wzbogacisz tak więc realna szansa na hajs to 500-800 zł moim zdaniem :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

@Up, znowu tak bardzo nie przesadzaj. Maniak nie dałby 2 tyś za konto. Jedynie gościu który sra pieniędzmi. Myślę że z 1 tyś max. wycisnęłabyś.

Nie przesadzam, też byś sprzedał konto za 1tyś, któremu poświęciłeś w chuj czasu i kasy? Nie sądzę.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@x2UP, poszlo zgloszenie + pisalem to o matce dla beki, wiesz co to? Wgl jak mozesz nazywac mnie bezmozgiem lub 10 latkiem nie wiedzac nic kompletnie o mnie ? Wnioskujesz to po mojej wypowiedzi? Zalosne. Szkoda wiecej czasu marnowac.

@Topic, jak sadzilem posiadaczem konta byl streamer, wiec kasy w to raczej nie wlozyl za wiele ;) Posluchaj wiekszosci i wystaw cene minimalna ok 1000, zeby sie wzbogacic, a jezeli nie bd chetnych za minimum tysiaka to powoli mozesz spuszczac z ceny.

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

Ja bym sobie zostawił takie konto, lub próbował jeszcze podbić elo do ok. 2700.

A korzystając z okazji mam pytanie: Czy jeśli gram na Nordicu i mam 1,8k elo i przeniose konto na westa to elo mi zostanie czy spadnie ?

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Ja bym sobie zostawił takie konto, lub próbował jeszcze podbić elo do ok. 2700.

A korzystając z okazji mam pytanie: Czy jeśli gram na Nordicu i mam 1,8k elo i przeniose konto na westa to elo mi zostanie czy spadnie ?

zostanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...