Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile warte konto.

Madziaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile warte jest konto z all champami. Skinami minimum jednym do kazdego champa.

Najwazniejsze to --- Wszystkie legendarne skiny

- Czarny Alistar

- Wszystkie skiny mundialowe

- Wszystkie skiny igrzysk zimowych

- Wszystkie skiny Harrowing

- Wszystkie skiny swiateczne

- Croki UFO

- Jarvan IV zwyciezca

- Pies policyjny Nasus

- Krol rammus

- Ryze Zwyciezca

- Singed z oddzialow porzadkowych

- Wszystkie skiny z PAX

- Xun Husarz

na koncie jest ponad 2300 winow (normali)

IP - 34000+

RP - 12465

148 - IP boostow

RUNY prawie wszystkie z TIERA 3 (9stron)

Serwer North America

I UWAGA ELO-

2536

Odrazu uprzedam --- konto jest moje od ok tygonia (dostalam w prezencie)

Opublikowano

Dla mnie gowno warte, moge se zrobic nub acc a za kilka tyg bedzie pro acc z elo platinium

A tak na serio konto warte z kilkaset zlotych bo to north america, na euw,eune przede wszystkim by sie lepiej sprzedalo pewnie tez na ilosc polakow

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No mysle ze tak jak podali UP a taj wgl to fajny prezent :P ale ja bym wolal dostac cos w realu a nie grze..

Opublikowano

coś w grze = parę stów w realu.

Mi by się podobało i wolałbym coś w grze - wartego dużoo kasy - niż jakąś płyte lejdi gagi czy innej madonny

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Rozumiem że konto nie ma run...

To jak by nabil Elo 2536 ??? na pewno ma runki i to wszystkie co do konta niezle sie wzbogacisz na nim wystaw na allego za 600 zl w licytacji 1200 kup teraz porob reklamy na 100% ktos kupi

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Zacznij aukcje od 1000 zł (sory, ale jak dla mnie to ten co posiadal to konto musial spedzic cale zycie na tej grze + krasc hajs matce) kup teraz daj za 2 tysiace. pewno jest jedne, ze nie wystawiaj tego za bezcen, bo kto bedzie mial kupic to kupi nawet po takiej cenie, bo to i tak rarytas. A tak wgl, to czy właścicielem moze nie byl jakis streamer? Nigdy nic nie wiadomo...ale dla pewnosci pytam.

Streamerzy dostaja full odblokowane champy, skiny itd. Wszystko maja unlocked takze wiecie...

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

@Up, znowu tak bardzo nie przesadzaj. Maniak nie dałby 2 tyś za konto. Jedynie gościu który sra pieniędzmi. Myślę że z 1 tyś max. wycisnęłabyś.

Game Over

Opublikowano

@4UP

Raczej nie kradl pieniedzy matce poniewaz znam go osobiscie.

I tak jest to streamer bardzo znany ale niestety nie mieszka w polsce i nic nie zobaczycie po polsku.

Opublikowano

Ladnie na tym zarobisz 1000 zl napewno za robisz daj licytacja od 1000 kup teraz 1500 Promocja !!!

Popatrz sobie jak ludzie kupują konta na allegro i zedytuj swój post.

Opublikowano

Dostaniesz spokojnie z 1300 zl ze wzgledu na elo postacie skiny ip i rp na koncie

Mam jedno pytanie jaki to stremer

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...