Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 13000 IP

BigBoNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widziałem na rankedzie, to Diana świetnie się sprawuje w jungli, byłem zaskoczony ile ma HP,lvl i czas w jakim oczyściła jungle. Na jej temat się nie wypowiem, bo tą postacią nie grałem.

Opublikowano

Ty poczekaj na Rengara , właśnie skończyłem drugi mecz nim . Zajebisty jungler! to taki ulepszony WW , ganki z bushów są cudowne , ulti wprost do gankowania , Q z dzikością walnie za pół hp z samymi butami w early.

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Polecam talona.

Łatwy system ucieczki, dość łatwa farma. Możesz nim iść na topa, jungle, mida. Na midzie jest kontrą dla niektórych. Przy odpowiednim buildzie ma dość duży dmg.

Opublikowano

Solo top Jayce jax

Na mida polecam Fizza i Zyra

Fizz jest bardzo latwo w ataku jak i w uczieczce natomiast zyra jest totalnym op Zagralem dla jaj pod Ap mam moj ss xD

zyraad.png

Opublikowano

@2x Up

Wez się schowaj a nie tylko zyra zyra bo co ona? myślisz ze jej nasiona dużo zrobią?

A ty Farex przestan z tym talonem jak wprowadza rengara to on zejdzie na psy bo nic wielkiego nie robi ulti ma do ucieczki ale mi to ucieczka pobiegnie za ostrza koles mu wybiegnie z prodzu i deda ma a rengar z ultim jak uzyje pojdzie gdzies w krzaki spokojnie bo ma 7 sec niewidzalnosci-Predator i uzyje powrotu i ma tez z E jak ktos by go gonil to uzywa i idzie drufcikiem lub wcale

Opublikowano

Xin Zhao jest dobry. Robisz go pod offtanka i wymiata, Gdy ma dobre DMG jego Q potrafi pół hp zabrać, a na dodatek R dobre do TF'ów, lub gdy cię zgankują, możesz łatwo odrzucić wrogów. Zastanów się nad nim, bo też nie jest drogi.

Game Over

Opublikowano

Zyra będzie nerfiona więc nie polecam. Poza tym łatwo ją skontrować...

Jungler: Jax, dobre ganki i w miare szybka jungla. W late jest jeszcze lepszy.

Na topa w zasadzie każdy może być dobry, zależy od przeciwnika. (Każdy champ kontruje coś)

Y U NO LEIK MEH?!

TROLOLOLOLLOLOLOLOLOLOL!

Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...