Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CV do gry(wiem śmiesznie brzmi)

MateoZiom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że to śmiesznie brzmi ale czy może mi ktoś napisać CV potrzebuje CV ponieważ chcę się zatrudnić jako kucharz (tak w grze )

A tak na serio Mam 21 lat i chcę zostać kucharzem w restauracji może mi ktoś napisać zmyślone CV ?? (tak zmyślone bo do gry)

Możecie mi napisać CV kucharza potrzebuje na szybko PROSZE musze mieć tą posade

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Nie ale na serio profesionalny serwer takiej jednej gry wymaga CV więc prosze was o CV 21 LETNIEGO KUCHARZA

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Sam nie umiesz? W internetach masz szablony, wystarczy zmienić kilka linijek według upodobania.

Smutek to skutek chęci w kontekście skutku

raczej niefrasobliwej wzglądu o treści zgryźliwej

ma postać walca co jeździ nam po palcach.

Opublikowano

Słuchaj zrób tak :

Wejdź na oferie albo pracuj.pl i daj ogłoszenie że szukasz kucharza :D Zaproponuj 5 tysięcy, samochód itp.

Następnego dnia będziesz miał CV do wyboru do koloru :P

f.png

Opublikowano

Witam wiem że to śmiesznie brzmi ale czy może mi ktoś napisać CV potrzebuje CV ponieważ chcę się zatrudnić jako kucharz (tak w grze )

A tak na serio Mam 21 lat i chcę zostać kucharzem w restauracji może mi ktoś napisać zmyślone CV ?? (tak zmyślone bo do gry)

Możecie mi napisać CV kucharza potrzebuje na szybko PROSZE musze mieć tą posade

Taki szczyt lenistwa to chyba tylko jednak w Polsce spotykany. Aby nie potrafić napisać sobie CV - jeszcze ok, nie każdy jest na to inteligentny, ale zeby nie móc sobie ściągnąć gotowego szablony to aż się u mnie kumple śmieją jak widzą ten temat . Pozdrawiam :)

Opublikowano

Hehe,21 lat, wyjdź na dwór i zapracuj.Nawet CV nie umiesz napisać :D.To Ty chyba masz z 13 lat.

Dopisz ile zostało Ci jeszcze IQ, może nie znajdziesz pracy,ale prawda boli.:(

@Ściągnij szablon, jak up pisali.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...