Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 nie działa

robol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i proszę o pomoc, mam problem z metinem, mianowicie nie chce się włączyć. Przy patchowaniu restartuje mi komputer, nie wiem co mam robić, pomóżcie

PS dla pierwszych lepszych mniej inteligentnych mówię z góry że reinstal metina i Windowsa nie pomógł, nie pomogło też odpalanie przez moda, i ściągnięcie innych clientów (2008, 2010)

Opublikowano

Jak masz windows xp zainstalus service pack 3, najnowsze sterowniki do karty graficznej

jak win 7 to uruchom w zgodnosci i tak jak up napisalem sterowniki do karty graficznej

Opublikowano

Też to miałem. Ustaw zgodności tak jak up. Chociaż mi to nie pomogło, ale tobie przynajmniej powinno. Ja musiałem grać tak, że jak już odpaliłem metina to nie wyłączałem go. Każde ponowne odpalenie ( czyli mogłem mieć tylko jednego klienta włączonego ) powodowało reset. Tak samo jak wyszedłem z gry i ponownie chciałem to reset.

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...