Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][DL] Pets + Quest

RaymanGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Że to niby do mnie? Co ty o mnie wiesz człowieku...dziwisz, się ,że mam takie a nie inne tuty, że nie daje np. systemu mega wierzchowców, ze tego systemu petów nie było już jakoś w styczniu/lutym Ci co do mnie piszą na gadu i proszą o to, zawsze dostają.Dziwie się jedynie takiemu np. Qentinios'owi , Sunushiemu i wczoraj nawet damomo, że publikują na tym forum taki kawał pracy. Że od jakiegoś czasu nie udzielam się na forum to nie znaczy, że nic nie umiem... Gościu zaczął kłótnie od tego, że nie działa system petów, ja napisałem że działa a on z pyskiem, że mi w dupie działa, człowieku jak chcesz, napisz jeszcze dzisiaj nagram filmik i wrzuce na yt. Nazwa DieMt2 co Ci do tego jaka jest nazwa serwera i z kim go robie, w końcu wazny jest efekt końcowy, tak? Wole robić serwer z zaufanymi ludźmi, pośmiać się z nimi na ts niż samemu lub co lepsza z kimś obcym...

Tyle ode mnie

Pozdrawiam

Po prostu taki Qentinios wie że jak nie da Wam na forum nowej mapki to sami ją sobie weźmiecie i tu wstawicie. Po za tym metin mnie już mało obchodzi, chcę tylko dokończyć co zacząłem i skupić się na innej grze, więc czemu miałbym się nie podzielić tym co wiem?

sygnatura2.png

Opublikowano

Dzieje sie przez takie scierwa jak ty

Hm. wiesz... scierwem to ja nie jestem, ale to chyba nie dział dla Ciebie. Więc idź na swoje klocki ^^

99523830871009328537.png

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak bedzie brakowac jakiegos pliku pisac..

Reupload:

http://www.speedyshare.com/jAUTM/pety.7z

Scan:

https://www.virustotal.com/file/6b9ff6b614fe2f9d4f0d5e00d20fd55fb532ba5770bfb2f81f3e8c0adc5be926/analysis/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Teken . Dowoj no tu icon ..

Jak icon? do petow nie ma icon, znaczy udostepnilem na mpc wejdz sobie w moje tematy i poszukaj. Ale pety dodaje sie do npc,npc2 a icony zeby kliknac w grze ludzie daja pieczecie ktore wywoluja/przywoluja peta poprzez questa.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...