Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]AvalonV2 warto grac

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gralem na avalonie jakies 2 lata temu( bardzo mi sie spodobal), teraz wyszedl avalonv2 warto na nim grac, jakie sa tam nowosci i o co w nich chodzi, niestety niemoge sie dowiedziec z forum serwera bo mi nie dziala

Opublikowano

Serwer stabilny, doświadczona administracja, mimo wszystko to nie jest już ten sam serwer. Jeśli lubisz serwery na których w ciągu tygodnia można osiągnąć maksymalny poziom oraz wyposażenie to jak najbardziej ci go polecam.

sygnaturac.png
Opublikowano

Serwer stabilny, doświadczona administracja, mimo wszystko to nie jest już ten sam serwer. Jeśli lubisz serwery na których w ciągu tygodnia można osiągnąć maksymalny poziom oraz wyposażenie to jak najbardziej ci go polecam.

no wlasnie slyszalem ze to nie jest juz ten wspanialy avalon, bo nieoszukujmy sie to byl piekny serwer

chodzi mi o serwer na ktorym mozna na dt pochodzic na azraela, zeby sie przyjemnie gralo hard/medium moze polececicie jakis, tylko nie draenor2

prosze o dalsze opinie

Opublikowano

Nie polecam serwera...

Serwer owszem, jest bardzo stabilny i od restartu nie było cofek - co jest jedynym mocnym plusem.

Na serwerze panuje starsza nuda, 90% graczy używa BSa, ekwipunek bardzo łatwo zdobyć.

Serwer na 2/3 dni, ale ogólnie to nie polecam.

Opublikowano

Proszę Ciebie !! Używaj znaków zapytania itd... Ciężko Cię zrozumieć :x

Nie rozumiem czy to forma reklamy ? :O? , czy po prostu pytasz...

Ale spróbuję Ci odpowiedzieć , iż średnio polecam serwer grałem na tym avalon (pierwszy serwer) i taki nie fajny TEAM , co do avalonv2 , to samo , również nap na napie , załocha :x

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Z opini winika ze serwer chu....

Moze doradzicie jakis? Chodzi mi glownie o przyjemna gre, czyli pochodzenie na ripka itp

Opublikowano

Z opini winika ze serwer chu....

Moze doradzicie jakis? Chodzi mi glownie o przyjemna gre, czyli pochodzenie na ripka itp

Może stara i dobra pandora?

Listę serwerów znajdziesz w dziale publikacje. :)

Opublikowano

kiedys to bylo cos 0 chackow sie uzywalo no zdazyl sie jakis n00bek z 1hit kill"em i kickal na dt ale po zatym bylo ok a teraz co is is is .... -.-

teraz na avalonie w chu... luda kupuje hwangi z is i wgle przedtem bylo inaczej kupywalo sie monetke pd i perly no i kd :D a teraz zwykly syf ;f

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...