Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RDTBot+ update 9.08.2012 - wersja dla zielonych

____

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sobie ustawilem na 400dni dałem go później wyskoczylo mi finished to zresetowalem gre i nic ;(( pomóżcie mi jakoś wszystko robilem wedlug instrukcji mam to recznie resetowac ;p??/

• Odpowiedzi 155
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi nie działa ten bot, a robie wszystko tak jak w instrukcji T_T Gdy pojawia mi sie okienko po tym jak zebrałem diamenty, nic nie klikam, tylko minimalizuję i ustawiam w bocie 350 dni i wciskam GO, lecz nalicza mi tylko 1 dzień do przodu -_- Może trzeba po tym kliknąć resetowanie na 1 dzień zbierania? Bo czekałem i czekałem, lecz bot mi nie naliczał tych dni...Zrobiłem Alt+F4, wchodzę na konto i kupa... Naliczyło nagrody tylko za 1 dzień >.>

Jak zrozumiesz instrukcje to dowiesz sie czemu ...

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

Wczoraj działało ok lecz dzisiaj odpalam ok wszystko dobrze, lecz bot nie nabija dni ;/

@Edit: na pasku przy ikonce RDbota miga krzyżyk.

@Edit2: gdy nacisne wyskakuje Script Paused i nie moge nic z tym zrobic ;/

bez gif.

Opublikowano

Mój kumpel ma to samo,wszystko jest ok do momentu gdy trzeba kliknąć GO - po wciśnięciu nic się nie dzieje,tylko musi klikać sam aby dni się nabiły.Dziwne jest to że potem wywala komunikat że skończył pracę czyli Finished.....

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ja tak miałem od początku, że musiałem ręcznie nabijać, ale twórca hacka napisał, że tak jest na Windowsach 7 32 i 64. Podobnież mam być w najbliższym czasie update i ma być to naprawione.

;=)

Opublikowano

Up mi też niedziała nowa wersja, musisz pobrać starszą chyba z 01.08.12 i Ci pójdzie. ;D albo thcliker

Masz link do th http://www8.zippysha...38391/file.html

Wczoraj działało ok lecz dzisiaj odpalam ok wszystko dobrze, lecz bot nie nabija dni ;/

@Edit: na pasku przy ikonce RDbota miga krzyżyk.

@Edit2: gdy nacisne wyskakuje Script Paused i nie moge nic z tym zrobic ;/

Mój kumpel ma to samo,wszystko jest ok do momentu gdy trzeba kliknąć GO - po wciśnięciu nic się nie dzieje,tylko musi klikać sam aby dni się nabiły.Dziwne jest to że potem wywala komunikat że skończył pracę czyli Finished.....

Ja tak samo muszę ręczne nabijać ale lepsze to niż nic :/

Ja tak miałem od początku, że musiałem ręcznie nabijać, ale twórca hacka napisał, że tak jest na Windowsach 7 32 i 64. Podobnież mam być w najbliższym czasie update i ma być to naprawione.

Wszystko działa jak należy, sprawdzałem teraz w grze. Nabija dni automatycznie. Jeśli wszystko jest według instrukcji to będzie dobrze.

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

Jak coś to "

F9 -

Auto finish (nie wiem czy działa)" opcję F9 uruchamiasz podczas "Gotów.3,2,1,Start"(TYLKO NA TEAM ESCAPE!!). Potem z kolegą który też to uruchomił dajecie się złapać(najlepiej na 1 blokadzie na High Stakes) i napisze na początku że was złapano ale po chwili pokaże że dojechaliście i normalnie "Dalej"[...] i normalnie kartę wybieramy:)

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Jak zrozumiesz instrukcje to dowiesz sie czemu ...

Jak przeczytasz moją wypowiedź jeszcze raz, to zrozumiesz, że jesteś ciemny... -_-"

Opublikowano

Podaj mi gg swoje lub napisz do mnie 6101613

ściąnij teamviewer

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

Teraz to i tak bez znaczenia, spróbuję jutro o 2 w nocy zebrać jeszcze raz diamenty, tylko że, wezmę po wciśnięciu przycisku GO w grze, zresetuj do dnia 1 i może wtedy zacznie naliczać, a jak nie to się do Ciebie odezwę.

Opublikowano

Mam pytanie , czy jak na virustotal tylko przy TrendMicro-HouseCall pokazuje że jest TROJ_GEN.F47V0810 to znaczy że jest Trojan i ma takie same działanie jak normalny czy co ?

Opublikowano

Żeby hacka zadziałał musi być jakiś wirus ... Nic Ci się nie stanie. Ściągaj.

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

Nie buj się ... gwarantuje Ci, że nic Ci się nie stanie z komputerem. A działanie takie same ... czy ja wiem.. Nie martw się :)

CLICK

34509146887638541386.png

Opublikowano

Każdy hack/cheat/bot jest rozpoznawany jako wirus, bo zawiera niektóre fragmentu wirusa, ale w rzeczywistości nim nie jest. Więc najlepiej przed odpaleniem hacka wyłączyć antywirusa.

;=)

Opublikowano

Teraz to i tak bez znaczenia, spróbuję jutro o 2 w nocy zebrać jeszcze raz diamenty, tylko że, wezmę po wciśnięciu przycisku GO w grze, zresetuj do dnia 1 i może wtedy zacznie naliczać, a jak nie to się do Ciebie odezwę.

Lub zrób nowego kierowce i na nim testuj bota, ja tak robiłem i zyskałem parę dni na głównym koncie ;)

Pamiętaj! Jeśli zasłużyłem , kliknij na "Lubię To"!

Ciebie to nic nie kosztuje, ale mnie motywuje. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...