Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] FMS um 22 5omdlenie na Draenor2

Chyba Klamiesz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tutaj pokażę wam mojego świeżo "zmienionego" fmsa ;D. Umki zmieniałem 14zmiankami. Wielu graczy mi nie wierzyło (?) może zazdrość :D. Więc tak w niedzielę sprzedaje go za 1.5kkk pod okiem Tutora i chyba , że ktoś przebije cenę to niech pisze do "Cho" ^^

beztytuuodi.png

SORRY ZARAZ MOŻE POPRAWIE WIELKOŚĆ SS'a . .

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

hahhah nieźle mi najlepsze um jakie tam wpadły to 16 w jesionie ;P

gz ;D

Opublikowano

@OstatniRaz ja widze wszystko. Tak w ogóle to na tym serwerze trudno o zmianki więc nie ma mowy o żadnym bs.

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Kobier napisałeś to samo co miałem mu do powiedzenia :]. 1h na BS na Draenorze hehe ;]. Choćbym miał 200zmianek (koszt 2kkk jak nic) to po co miałbym na BS dawać , jeżeli sam bym 200zmianek zużył w 15minut ? ;/. Nie znasz serwera , a hejtujesz ;P. Zdjęcia narazie nie powiększę bo nie mam dostępu do serwa dlatego , że trzeba wbić i zrobić nowego SS'a bo ten robiony KOPIUJ WKLEJ PAINT. A na laptopie narazie nie ogarniam klawisza który robi zrzut ekranu (mam laptopa od 3dni:P)

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

1h na bs i masz to samo ...

aha i na forum zakaz handlu

+ po ch.ja spamujecie ze ladny itd skoro na razie jest ss maly ze nic nie widac ?

To idź na ten serwer i zacznij bocić, haha :D.

Opublikowano

+ po ch.ja spamujecie ze ladny itd skoro na razie jest ss maly ze nic nie widac ?

Żebyś się pytał jak ten tępy idiota ;>

@ Fms śliczny, szkoda że nie weszło 5/10 Ludzi, wtedy, masakra ;)

Opublikowano

Hahahahah dobre 1h na BS?? ahhaha to czas zmieniania co 5 minut tak?? haha Najpierw wejdź na serwer dopiero komentuj -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...