Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gift cody ?

polskahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie zamierzam kupic gift coda na allegro za 15 zl i pytam sie was czy one sa prawdziwe ? I czy bede mial wszystkie opcje?

Opublikowano

Nigdy nie masz 100% szans że będzie działał.Najlepiej zobacz ile sprzedawca ma pozytywnych komentarzy (jeśli powyżej 97% to może warto kupić).Jak dasz rade skontaktuj sie też z tymi co u niego dany przedmiot kupili.

300 350 400 500 1000

Opublikowano

@UP

Przeważnie takie "gift cody" są z generatorów, w końcu jak to wykryją to po prostu kończy się przygoda.

Najlepiej kupić oryginalny z oryginalnej strony, choć cena jest wtedy jakieś 4x większa.

Ale masz świadomość, że nie będziesz miał z tym problemów.

Mam 2 kolegów, którzy kupili tego giftcoda z allegro około 20 zł ich to wyniosło i jednemu działa elegancko (jak wiem do dziś, a kupił jakoś pół roku temu), a drugiemu nawet sama aktywacja się nie powiodła - po prostu giftcode był nieprawidłowy.

Do odważnych świat należy, po prostu spróbuj go kupić.

Myślę, że 17 zł jest godne tej fatygi :)

p.s

czy ja zawsze muszę się tak rozpisywać? -.-

Opublikowano

Nie warto, oszukaniec na 100%

Gift Code kosztuje 20$ więc dla tego kolesia sie nie oplaca 4 krotnie

NIE KUPUJ, CHYBA ZE MASZ DUZO KASY

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Hahah :D Dzieki a jak mogą to wykryć ? Moge pisaćdo tego kolesia jeśli gift cod bedzie zły ? No wiara pisze ze dzialaja same pozytywne kom :P

Opublikowano

to jest pewnie konto z aktywowanym premium bez możliwości zmiany skina i hasła ;p

Więc po co ci to...

Opublikowano

Ja kupiłem rok temu za 25 zł i powiem wszystko dobrze śmiga i nic się nie dzieje ;> działa w 100%.

Ale czy w twoim przypadku też tak będzie to nie wiem ;(

messi-sygnatura2copy.png35321.pngbleach%20tag.png

Pomogłem? kliknij "Lubie to"

Opublikowano

1.Nie kupuj po niżej 90-100zł

1.1.Sprzedawcy nie opłaci się sprzedawać taniej ponieważ na minecraft.net kosztuje 90-100zł więc i tak ma mały zysk.

2.Jeśli klucz do gry jest tańszy niż cena którą podałem to może być on kupiony z kradzionej karty bankowej.

(Jest to mało prawdopodobne aby ktoś miał klucze od czasu wersji InDev)

3.Jeśli konto było kupione z kradzionej karty bądź konta bankowego dostaniesz bana.

4.Sprawdź dokładnie czy to nie jest aktywowane konto i poczytaj warunki ponieważ często trafiają się aktywowane konta w których nic nie możesz zmienić i korzysta z nich wiele osób. To tyle z mojej strony. Pozdrawiam :)

Siema i nara

Opublikowano

@up ciebie chyba ukrali sprzedawca na allegro kupuje hurtowo i ma 4 razy taniej .

@topic kupuj na allegro od 20 do 30 zl opyla sie ja mam i gram caly czas

ps. Logicznie myslac jesli sprzedawca z allegro kupi 1k giftow za np.20 zl to zaplaci 20k zlotych spowrotem dostanie 25 lub wiecej a jesli grubas notch moze sprzedawac hurtowo i na tym zarabiac to czemu nie . Przez rozno wartosc waluty 19$ to dla polaka majatek a dla grubasow dolarowych to 19 burgerow z macdonalda wiec jak mozesz kupic taniej to kup . Jak ktos nie zrozumial to 25 to mniej niz 100 a wolisz miec 75 w kieszeni na inne wydatki proste

Opublikowano

Jest możliwość, że stracisz konto bądź je zbanują.

Są setki tematów o tym i codziennie ktoś inny pyta. LUDZIE ! Tak trudno wyszukać czegoś podobnego ? Poza tym jeśli kupować to tylko Minecraft.net

E9mwj60.png
Opublikowano

Nie kupuj to może działać pewnie tylko na kilka miesięcy potem ci zniknie .

Mój kolega sprzedaje teraz konto minecraft ;) [aby zmienić e-mail w koncie minecraft , wystarczy stworzyć konto mojang i powiązać je z kontem mniecraft]

Link :http://allegro.pl/sh...item=2547400704

[100% działa] sam mi to konto pokazywał ;) = nawet ci screen'y może dać

Przesyłkę masz przez e-mail oczywiście xD

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...