Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival] Havefun -No cheats&Rules- [1.3.1][24/7][Dedyc][No-Premium]

Thausent

Podoba wam się serwer   

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba wam si? serwer ?

• Bardzo,dalej tak!
    • Tak.
    • Niez?y.
      0
    • Nie mój gust.
      0
    • O kurde, brak mi s?ów.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem o co cie chodzi z permisjami. Co jest nie ogarnięte ?

Krytyka powinna być podbita faktami :/

Zapraszam na nasz serwer!

minimiThausent.pngZapraszam do Pogawędki 

Opublikowano

o.O Up byleś na serwie 2 min, płakałeś ze jest po angielsku jakiś plugin i wyszedłeś. Powiedz dokładnie jakie pluginy Ci nie działały bo piszesz że aż polowa, wymień choć JEDEN. Ten serwer na którym gram, jest serwerem dla ludzi przynajmniej po gimnazjum którzy jak na razie (nawet 12 latkowei) rozumieją podstawy angielskiego które są zawarte w niektórych pluginach na tym serwerze. Prawdopodobnie jesteś z jakiegoś konkurencyjnego serwera i specjalnie głupoty gadasz i okłamujesz potencjalnych graczy chętnych się zabawić właśnie u nas, lub po prostu zazdrościsz sukcesu i ogromnej pracy włożonej w ten serwer.

SERWER POLECAM DZIAŁA WSZYSTKO W 100% I MEGA SPORO ZABAWY NA NIM :D

A użytkownika Peaceful nie polecam i jak wejdzie do was na serwer to ładnie perm ban mu bo przekłamuje prawdę o serwerach na którym gracie byście nie mieli z kim grac -.-

Opublikowano

Powiem tak:

+Mili administratorzy i gracze.

+Wszystko wytłumaczone i spolszczone(jest też po ang.).

-Wszystko kosztuje.I to jest jedyna wad.

Mój nick na serwie davcior

Zapraszam do KingdomOfTheShadow!

Opublikowano

Jeden z najbardziej ogarnietych serwerów na jakich miałem przyjemnośc grać. Thausenta znam od jakiegoś casu i wiem, że nie ma chyba lepszego admina.

Pluginy dobrane są idealnie do stylu survival RPG/hardcore, jedynie podstawa angielskiego i wszystko o nich wiesz jak nie znasz to napewno znajdzie sie jakis gracz który wyjaśni o co kaman.

Zastosowanie Towny do ochrony działek też jest świetne - oszczedza czas admina, zamiast stawaić cuby ma czas na prace nad serwerem

Plugin McMMO(skille) - idealnie pasuje do RPG, dodaje też nutke rywalizacji miedzy graczami kto ma większy lvl, chociaż skille są drogie w kilka dni zwróci się wydatek z nawiązką!

Pluginy Anty X-ray i inne anty cheat/hacks pwooduje, że nie spotka sie u nas żadnych cziterów co jest dodatkowym atutem. Czysta gra bez oszukaństw!

Atmosfera na serwerze tez jest świetna! Każdy gracz jest w porządku i ogarnia zasady i sama grę, pomaga tez posiadanie komunikatora Mumble, w końcu mamy własny kanał

Gorąco polecam ten serwer!!

Opublikowano
-Wszystko kosztuje.I to jest jedyna wad.

no tak jest na świecie, nic nie ma za darmo.

craft-kingdoms.net

zapraszam Thausent

Opublikowano

Autorze, popracuj trochę nad ortografią, po mumble sądzę, że masz serwer na csrv ? czy z własnego wyboru ?

Mógłbyś/aś wejść do mnie na ts3: ts.prostorm.net

Bardzo bym chciał z tobą porozmawiać ^^

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Autorze, popracuj trochę nad ortografią, po mumble sądzę, że masz serwer na csrv ? czy z własnego wyboru ?

Własny wybór :)Open Source !!

Zapraszam na serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...